30. července 2018 • 14:43

První hokejová liga mění název. Jágr a spol. budou nastupovat v Chance lize

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Novým titulárním partnerem první hokejové ligy se od příští sezony stane sázková společnost Chance. Její zástupci se dohodli s představiteli hokejového svazu na pětileté spolupráci, druhá nejvyšší soutěž se tak bude až do sezony 2022/23 hrát jako Chance liga.



„Druhá nejvyšší soutěž získala na prestiži, její úroveň roste a návštěvnost patří mezi srovnatelnými evropskými ligami k nejvyšším,“ uvedl prezident Českého hokeje Tomáš Král v tiskové zprávě.

Zájem o první ligu výrazně vzrostl letos, kdy se do mateřského Kladna vrátil hvězdný majitel Jaromír Jágr . Tradičně velký divácký zájem je ale i o zápasy Českých Budějovic, Vsetína či Karlových Varů, které postoupily do extraligy.

„Pokrok, kterého (1. liga) dosáhla, potvrzuje i spojení s významným partnerem. Velmi si vážíme toho, že naše spolupráce bude dlouhodobá a významně rozšiřuje prostor pro prezentaci ligy stejně jako klubů, které v ní nastupují,“ dodal Král.

Novým marketingovým partnerem soutěže se současně stala společnost BPA sport marketing, dosavadní výhradní marketingový partner Českého hokeje, reprezentace a Tipsport extraligy.

Jágr na ledě jako první! Legenda je zpět, zapojila se do tréninku
Video se připravuje ...

Jágr po prvním tréninku: Jsem rád, že jsem přežil. Chci stihnout první zápas
Video se připravuje ...

Kladenský matador Jaromír Jágr byl při prvním tréninku Rytířů v dobré náladě
Kladenský matador Jaromír Jágr byl při prvním tréninku Rytířů v dobré náladě

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud