Pavel Bárta
27. října 2012 • 08:50

Trpělivost došla. Vedení Lva po sedmi porážkách vyhodilo Jandače

Autor: Pavel Bárta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Začali skvěle, potom přišel pád. A Josef Jandač už není hlavním koučem HC Lev. Tým ve čtvrtek pražské O2 Areně prohrál s CSKA Moskva 2:3 a byla to už jeho sedmá porážka v řadě. Den poté byl trenér Jandač odvolán, vedení klubu po dílčích změnách v hráčském kádru přistoupilo k radikálnímu řešení. Tým dočasně povedou asistenti Jiří Kalous a Vitalij Kramnov. Zatím do reprezentační přestávky.



Výsledky Lva v posledních týdnech nebyly vůbec uspokojivé. Český nováček KHL, který začátkem sezony okupoval čelo tabulky, upadl do útlumu.

Ze čtyř zápasů, které Lev sehrál během poslední cesty za ruskými soupeři, vytěžil jediný bod.

 

Na poslední utkání série proti CSKA Moskva, které se hrálo minulý pátek, byly dokonce vypsány trojnásobné prémie, než obvykle.

Zlepšení však nenastalo a nad trenérem Jandačem se začalo smrákat. Poslední kapkou se stala odveta proti stejnému soupeři v Praze.

„Chci poděkovat trenéru Jandačovi za jeho práci, byl důležitým prvkem budování naší sestavy v průběhu léta. Bohužel naše výsledky v poslední době nebyly uspokojivé a v reakci na to jsme se odhodlali k odvolání hlavního trenéra. Do reprezentační přestávky povede tým Jiří Kalous s Vitalym Karamnovem,“ okomentoval svůj krok Normunds Sejejs, generální manažer Lva.

Pöpperle inkasuje první branku utkání.
Pöpperle inkasuje první branku utkání.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud