28. prosince 2012 • 08:20

Když technik sejme obra. Dacjuk srazil Arťuchina a ten se zlobil

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jako kdyby si prohodili role. Jeden je od Boha obdařený technik, druhý je monstrum na bruslích. Tentokrát ale situace probíhala opačně, než by fanoušek čekal. Jevgenij Arťuchin obral o puk Pavla Dacjuka, který soupeře poté bodyčekem odklidil z cesty. Do všeho se samozřejmě přimíchal i divoch Alexandr Radulov.



Středa, to byl velký hokejový den v Petrohradě. Na led domácího SKA zavítal moskevský gigant CSKA s Dacjukem, Radulovem, Grabovským, nebo "astronautem" Bryzgalovem.

Zápas byl nakonec na branky skoupý, hosté si odvezli výhru 2:1 v prodloužení, ale 12 300 diváků v petrohradské hale se nenudilo. Skóre otevřel ve třinácté minutě Petr Průcha a o obrat se postaraly hráči z NHL. Stav srovnal Pavel Dacjuk, prodloužení rozhodl Michail Grabovskij, jinak hráč Toronta.


Vášně ale rozpoutala kolize v sedmé minutě první třetiny. Moskevští zakládali útok v početní převaze, domáci Arťuchin chytře přečetl rozehrávku, obral o puk Dacjuka, který toho nemohl mnoho dělat a řítil se na Ilju Bryzgalova v bráně.

Jenže útočník Detroitu ukázal, proč v zámoří třikrát obdržel cenu pro nejlépe bránícího útočníka soutěže. Obrovitého Arťuchina dojel a místo techniky použil své tělo a 115 kilogramů vážícího soupeře srazil k zemi. Šokovaný Arťuchin ani nestihl vystřelit.

Nicméně hned došlo na verbální vyřizování, a to by bylo, aby se u této situace neobjevil Alexandr Radulov, hvězda hostujícího výběru. A ke rvačce nebylo zase tak daleko... Zkrátka zápas se vším všudy!

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud