6. září 2018 • 21:15

Jandačův Magnitogorsk znovu prohrál doma, za Jaroslavl se trefil Nakládal

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český obránce Jakub Nakládal vstřelil vítězný gól Jaroslavle ve čtvrtečním utkání Kontinentální hokejové ligy proti Ufě. Jeho přesilovková trefa po ráně od modré čáry dokonala v 30. minutě obrat z 0:2, v poslední třetině už jen spoluhráč z obranné dvojice Alexandr Kutuzov zpečetil výhru na 4:2. Na vítězství se tentokrát nepodílel brankář Alexandr Salák, který v předchozím duelu vychytal čisté konto. Přednost dostal Ilja Konovalov.



Dominik Furch neodchytal celý zápas Čerepovce s dosud suverénním Omskem, protože po třech inkasovaných gólech v první třetině a čtvrtém na začátku druhé části přepustil místo Sergeji Magarilovovi. Ještě před polovinou utkání se na led vrátil po zranění svého náhradníka a už neinkasoval, stav už se ale nezměnil a Avangard si výhru 4:1 pohlídal.

Slovan Bratislava prohrál i třetí zápas v sezoně, tentokrát ale na ledě Jekatěrinburgu získal alespoň bod. Domácí Avtomobilist zvítězil nad slovenským týmem 3:2 gólem sekundu před koncem prodloužení a má po třech zápasech plný počet bodů. V duelu českých brankářů slavil výhru Jakub Kovář , který předvedl 36 zákroků, Jakub Štěpánek čelil 29 střelám, rozhodla ta z hole Anatolije Golyševa.

Magnitogorsk pod vedením českého trenéra Josefa Jandače prohrál podruhé za sebou doma 1:2. Proti CSKA Moskva neudržel Metallurg vedení, v 53. minutě rozhodl Kirill Kaprizov.

Čtvrteční výsledky KHL:

Jekatěrinburg - Slovan Bratislava 3:2 v prodl.,
Magnitogorsk - CSKA Moskva 1:2,
Čerepovec - Omsk 1:4,
Jaroslavl - Ufa 4:2 (za domácí Nakládal 1+0),
Dynamo Moskva - Novosibirsk 6:3.

Jiří Kalous v novém působišti, v Magnitogorsku bude dělat Jandačovi asistenta.
Jiří Kalous v novém působišti, v Magnitogorsku bude dělat Jandačovi asistenta.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud