18. září 2018 • 20:14

Hrachovinovi nevyšla premiéra v základní sestavě, střídal v první třetině

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Premiéra v základní sestavě Barysu Astana nedopadla pro brankáře Dominika Hrachovinu dobře. Účastník letošního mistrovství světa inkasoval v úterním utkání Kontinentální hokejové ligy s Omskem v první třetině tři góly a ještě před jejím koncem střídal. Nedařilo se ani Dominiku Furchovi, který s Čerepovcem schytal debakl 0:5 od Petrohradu.



Hrachovinu nahradil Sergej Kudrjavcev. Po jeho příchodu domácí vyrovnali na 3:3 a vynutili si prodloužení a následný rozstřel, v němž Omsku zajistil výhru dvojnásobný vítěz Stanleyova poháru Kris Versteeg. Kanadský útočník, který přišel do Avangardu krátce před začátkem sezony, se prosadil v samostatných nájezdech i v předchozím utkání s Kazaní.

Hrachovina, jenž zamířil do Astany před sezonou z finské Tappary Tampere, si po zdravotních problémech zachytal v KHL podruhé. Při svém debutu pomohl v neděli k vítězství 4:3 po samostatných nájezdech nad mistrovskou Kazaní. Od 37. minuty chytal místo Kudrjavceva, který ho pak znovu nahradil během rozstřelu.

Petrohrad nastřílel pět gólů v Čerepovci už v úvodních dvou třetinách, dvakrát Furcha překonali Patrick Hersley a Nail Jakupov. Tým SKA vyhrál počtvrté za sebou.

I z osmého utkání v sezoně odešli poraženi hokejisté Novosibirsku, kteří podlehli v Ufě 1:3. Jestli prohrají ještě dvakrát, vyrovnají nejhorší start do soutěže v historii, který má na svědomí Viťaz z roku 2010.

Úterní výsledky KHL:

Barys Astana - Omsk 3:4 po sam. nájezdech,
Ufa - Novosibirsk 3:1,
Čerepovec - Petrohrad 0:5,
Jaroslavl - Dinamo Minsk 1:2,
Nižnij Novgorod - Kazaň 2:4,
Dynamo Moskva - Viťaz Čechov 4:2.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud