8. prosince 2011 • 12:18

To je fanoušek! Nechal si na ruku vytetovat Jágrův podpis

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Klasičtí fandové chodí na utkání v kšiltovce, v dresu nebo třeba s šálou milovaného klubu. Ti oddanější mají trikoty svých oblíbenců podepsané, jezdí fandit svým klubům i stovky kilometrů daleko nebo po některém ze svých sportovních hrdinů pojmenují své dítě. Ale nad všechny se teď vytáhl fanda Jaromíra Jágra, který si, jak informovala facebookovská stránka časopisu Pro Hockey, nechal vytetovat na ruku podpis české legendy.



A pak že ho ve Philadelphii budou nesnášet. Po Jágrově letním podpisu Philadelphii to vypadalo, že si nejproduktivnější Evropan prožije ještě krušné chvíle. Tak to obvykle chodí, když sportovec přestoupí k barvám největšího rivala.

Ve středečním utkání na ledě Buffala česká hvězda pomáhala otáčet skóre z 0:3 na konečných 5:4 po prodloužení. Jednoho z fanoušků to ale asi natolik nadchlo, že se rozhodl pro netradiční oslavu svého idolu.

Po utkání Jágrovi nastavil biceps a požádal ho o podpis. Obratem se potom rozběhl do tetovacího salonu, no a originální tetování bylo na světě.

Jaromír Jágr uniká soupeři.
Jaromír Jágr uniká soupeři.

Vstoupit do diskuse
2
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud