23. července 2012 • 19:54

Pavelcův parťák odsouzen... Za patálii s lodí dostal taky podmínku

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve Winnipegu se na startu příští sezony sejde povedená partička... Ondřej Pavelec nebude s 20 měsíci bez řidičáku za bouračku pod vlivem sám, jeho americký spoluhráč Dustin Byfuglien slyšel v pondělí rozsudek za svoje rok staré vyvádění s lodí na minnesotském jezeře: 28denní podmínka a 1000 dolarů pokuty.



Začalo to nedostatečným osvětlením lodě, kterou řídil na jezeře Minnetoka loni v srpnu. Dustin Byfuglien, mohutný obránce a jedna z opor Winnipegu, si to štrádoval s člunem tak, že na sebe upozornil policii.

Všechno mohlo skončit jen jako úsměvná historka svérázného hokejisty, který měl v policejním protokolu uvedeno skoro o 20 kilo víc než těch „normálních 120 v hráčské kartě...

Jenže borec, který si nechá říkat Big Buff, měl něco upito (i když ne tolik, aby to ve státě Minnesota bylo trestné) a hlavně, i když jevil známky užití drog, odmítal se podrobit krevnímu nebo močovému testu.

A to už byl větší průšvih.

Taky mu potom hrozil víc než rok za mřížemi. Mezní scénář sice nedošel naplnění, ovšem bez trestu vítěz Stanley Cupu z roku 2010 taky nevyvázl.

V pondělí od soudu dostal 1000 dolarů (asi 21 tisíc korun) pokuty a 30denní trest, z něhož je 28 dní podmínečných. Během nich se musí Byfuglien podle listu Winnipeg Free Press věnovat „domácím pracem“.

S Ondřejem Pavelcem, který v květnu boural ve svém BMW na kladenské ulici a měl při tom v krvi 2 promile, si bude mít hned v předsezonním kempu o čem vyprávět...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud