19. listopadu 2012 • 19:28

Na NHL už nikdy nepřijdu, zlobil se fanoušek a vrátil Bettmanovi dres

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Víte co, strčte si tu vaší ligu někam. Stručný ale jasný vzkaz vedení NHL vyslal Nolan Rattie, fanoušek Calgary Flames. K dopisu přibalil i dres Robyna Regehra a jasně ukázal, že tahanice o peníze se fanouškům nelíbí a začínají být pořádně naštvaní.



Pětadvacetiletý Rattie poslal repliku dresu týmu z provincie Alberta sportovnímu analytikovi televizní stanice TSN Jamesi Duthiemu. A připojil i dopis, ze kterého Duthie vybral určité pasáže a ty publikoval na síti Twitter.

"Drahý pane Fehre a pane Bettmane, posílám vám tento dres Flames, abych Vás informoval, že už nejsem fanouškem NHL, ani žádného z hráčů," vysvětlil velice jasně Rattie.

Mladý Kanaďan se dále ve svém dopise představuje jako průměrný fanoušek a návštěvník několika utkání v roce, který ale k oblíbeným Flames často zasedne k televizní obrazovce. Dále ale hovoří jasnou řečí každého správného fanouška.

"Neznám a ani nemohu znát detaily jednání a je mi to jedno. Obě strany riskují ztrátu kompletní sezony. NHLPA i NHL by se měly stydět za dvě stávky během osmi let."

Jeden kanadský fanoušek, který se od hokeje odkloní, ligu určitě nezruinuje, v zámoří je ale plno možností sportovního vyžití, to by mělo vedení NHL strašit.

Na závěr ex-fanoušek Flames jasně dodal. "Prosím nechte si můj dres, už ho nebudu potřebovat. Na žádný zápas NHL už nikdy nepřijdu."

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud