18. ledna 2013 • 18:30

Rozjíždí se NHL, sledujte nejnovější hráčské přesuny a podpisy smluv

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZUJEME | Zkrácená sezona NHL se za pár dní rozběhne, kolektivní smlouva je schválená oběma stranami, teď je na čase trénovat a pilovat soupisky. Bez smlouvy v NHL jsou desítky hráčů a na finální tvorbu útoků bude krátká doba. Server iSport.cz aktuálně sleduje nejčerstvější podpisy a změny klubových barev veškerých hráčů v zámořské NHL.



19. ledna - 08:43
Alexander Edler prodloužil smlouvu s Vancouverem a upsal se Canucks na dalších 6 let. Švédský obránce byl se 49 body sedmým nejproduktivnějším bekem poslední sezony. 

18. ledna - 22:34
Calgary Flames podepsali roční dvoucestný kontrakt s veteránem Stevem Beginem. Ten loňský ročník úplně vynechal, naposledy působil předloni v týmu Nashvillu. 

18. ledna - 19:43
Krátce poté, co New York Rangers vyplatili ze smlouvy obránce Wadea Reddena, sáhli po zkušeném bekovi St. Louis Blues a podepsali s ním roční kontrakt. Poslední svě sezony strávil kanadský obránce na farmě v AHL. 

18. ledna - 07:21
Talentovaného obránce Dmitrije Kulikova si na Floridě pojistili novým dvouletým kontraktem. Čtrnáctý hráč draftu z roku 2009 zaznamenal v loňské sezoně 28 bodů v 58 zápasech.

17. ledna - 18:30
New York Islanders si z listiny nechráněných hráčů stáhli útočníka Keitha Aucoina z Toronta. V NHL toho mnoho neodehrál, v AHL ale patří ke stálicím a velmi produktivním hráčům. 

17. ledna - 08:42
Rovnou tři posily získal v noci tým Anaheim Ducks, i když v sezoně toho asi mnoho neodehrají. Z Toronta přichází šikovný bitkař Jay Rosehill, kontrakt získal i tvrdák Troy Bodie, který v poslední sezoně působil v AHL a novou tváří u Ducks je i kdysi velký talent Ryan Parent, obránce, který naposledy působil ve Vancouveru. Všichni tři podepsali roční kontrakty.

17. ledna - 08:33
Phoenix Coyotes získali z Toronta třicetiletého útočníka Matthew Lombardiho. Kanaďan, který už kdysi za Coyotes hrál, vstřelil v loňské sezoně 8 gólů. Opačným směrem putuje volba ve čtvrtém kole dratfu 2014.

16. ledna - 22:10
Zkušený matador Sean O´Donnell se rozhodl ukončit kariéru. Jedenačtyřicetiletý obránce, který vyhrál Stanley Cup s Anaheimem tak učinil po 1224 odehraných zápasech v základní části a 106 v play-off. V loňské sezoně působil v Chicagu.

16. ledna - 22:08
Jedenatřicetiletý kanadský útočník Jason Jaffray zůstává hráčem Winnipegu. S týmem podepsal autor čtyř branek v NHL nový kontrakt, jehož podmínky nebyly uveřejněny. 

16. ledna - 21:40
New Jersey si pojistilo služby Travise Zajace na dalších osm let, kanadský útočník si celkem vydělá 46 milionů dolarů, letos ještě podle předešlé smlouvy dostane 4,8 milionu.

15. ledna - 14:02
Anaheim Ducks přidávají na tvrdosti. Do týmu Pacifické divize přichází z Calgary bitkař Pierre-Luc Letourneau-Leblond, který v NHL v kariéře odehrál 40 utkání.

15. ledna - 07:48
Výměnu na nižší úrovni provedly týmy Montrealu a Floridy. Z Kanady odchází za sluníčkem obránce Brandon Nash, opačným směrem putuje šestadvacetiletý Jason DeSantis.

14. ledna - 20:32
Defenzivní obránce Dallasu Mark Fistric mění působiště. Stars vytrejdovali Kanaďana do jeho rodného Edmontonu za volbu v draftu. Fistric vynikal především skvělou hrou do těla. 

14. ledna - 20:17
V posilování defenzivy pokračuje také Vancouver. Do kanadského týmu přichází zkušený Jim Vandermeer, který poslední ročník strávil v San Jose. 

14. ledna - 19:08
Islanders z New Yorku získali z listiny volných hráčů obránce Joea Finleyho. Ten vyniká především svými fyzickými parametry (203 cm, 109 kg). V NHL jinak odehrál pouze hrstku zápasů. 

14. ledna - 8:16
Montrealu už došla trpělivost s dvojnásobným vítězem Stanley Cupu Scottem Gomezem a útočníka si nepřeje ve svém kempu. Kanadský klub pak hráče s platem 7,5 milionu dolarů ročně v létě hodlá vyplatit ze smlouvy.

14. ledna - 8:11
Útočník Nick Palmieri přijal nabídku Minnesoty a podepsal s klubem roční dvoucestný kontrakt. Třiadvacetiletý hokejista se do týmu Wild dostal v loňské sezoně z New Jersey, výměnou za Marka Židlického.

14. ledna - 8:08
Sedmadvacetiletý kanadský útočník Eric Fehr se po roční anabázi vrací z Winnpegu zpátky do Washingtonu Capitals. Za Jets odehrál Fehr 35 utkání a připsal si pouze tři body. V hlavním městě podepsal roční knotrakt.

13. ledna - 19:55
Vancouver Canucks podepsali roční smlouvu s trojkou draftu z roku 2004 Camem Barkerem. Obránce, který naposledy působil v Edmontonu, se snažil během výluky prosadit v AHL v dresu Texasu, ale vedení nepřesvědčil.

13. ledna - 17:34
Silový útočník Anthony Stewart je dalším, kdo mění působiště. Bratr Chrise Stewarta, který krátce během výluky působil v dresu Liberce, míří z Caroliny s dvěma volbami v draftu k posledním vítězům Stanley Cupu do Los Angeles. Opačným směrem se vydal bitkař Kevin Westgarth.

13. ledna - 17:32
Dvaatřicetiletý brankář Dan Ellis se stal novou dvojkou v brankovišti Carolina Hurricanes. Bývalý gólman Anaheimu zaujal tým z města Raleigh vynikajícími výkony, které podával v AHL během výluky a vysloužil si roční kontrakt.

13. ledna - 17:08
Německý veterán Jochen Hecht prodloužil o další rok smlouvu s Buffalem Sabres. Autor 181 zámořských branek zaujal vedení svými výkony během výluky, kterou strávil v dresu Adleru Mannheim.

13. ledna - 16:52
New York Rangers podepsali dvouletou smlouvu s produktivním bekem Michaelem Del Zottem, který v loňské sezoně nasbíral 41 bodů. Do týmu Rangers se po roční pauze vrací také obránce Matt Gilroy, který poslední sezonu odehrál v dresech Tampy Bay a Ottawy.

13. ledna - 16:50
Philadelphia Flyers podepsali roční smlouvu s obráncem Kurtisem Fosterem. Čtyřicátý hráč draftu z roku 2000 v loňské sezoně oblékal dresy Anaheimu, New Jersey a Minnesoty. Během výluky odehrál 13 utkání v dresu Tappary Tampere.

13. ledna - 16:48
Do Philadelphie, klubu, kde načal svou kariéru v NHL, se vrátil brankář Brian Boucher. Do Caroliny za něj a obránce Marka Alta putoval při trejdu mladý útočník Luke Pither.

13. ledna - 16:40
Radek Martínek se po krátkém angažmá v Columbusu znovu vrací do New Yorku. V týmu Islanders podepsal roční smlouvu. Více čtěte zde.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud