Zdeněk Janda
20. března 2013 • 04:58

Jágr v Dallasu stagnuje. Mluví se o přesunu do Ottawy či Philadephie

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Předtím drtivě dopadli na zem. Teď v Dallasu věří, že načali cestu k nápravě. Stars v noci na úterý porazili hokejisty Calgary 4:3 a zlepšili si náladu po předešlém ostudném výbuchu 1:8 s Chicagem. Jaromír Jágr ale nebodoval, počtvrté za sebou, a v zámoří už se objevují zprávy o tom, jestli by neuvítal přesun do jiného klubu...



Byli v situaci, kdy brali jenom vítězství. Považte sami: prohráli čtyřikrát po sobě, z toho třikrát před vlastními fanoušky. Naposledy 1:8, což byla nejvyšší domácí porážka v dějinách klubu. Takže před utkáním s Flames měli nůž na krku. A vyšlo to.

Přesto se v zámoří spekuluje o tom, jak moc je v Dallasu spokojený Jaromír Jágr. Poslední čtyři utkání se bodově neprosadil, proti Flames nastoupil až ve třetí formaci vedle Smithe a Eakina.   

Některé zámořské servery se zmiňují o možnosti Jágrovy výměny jinam. Spekuluje se o tom, že by mezi možnými zájemci byla i Ottawa či Philadelphie, kde Jágr působil v minulé sezoně.

Jak moc je to reálné? Kývl by Jágr na trejd, nebo by ho dokonce sám uvítal? Sám útočník to nekomentuje, i když ve včerejším pravidelném sloupku pro deník Sport přiznal, že náladu nemá zrovna nejlepší. Téma možného přesunu do jiného klubu ale vůbec neřešil.

Jaromír Jágr v utkání Dallasu s Chicagem, ve kterém Dallas prohrál vysoko 1:8
Jaromír Jágr v utkání Dallasu s Chicagem, ve kterém Dallas prohrál vysoko 1:8

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud