9. října 2013 • 10:19

Dneska jsme hráli o dost líp, našli pozitiva na prohře Jágr s Eliášem

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

OHLASY | Třikrát za sebou prohráli, z toho dvakrát když vedli o dvě nebo více branek. Hokejisté New Jersey Devils si připsali další porážku, tentokrát s Vancouverem 3:2 po prodloužení a nadále čekají na první výhru sezony. Těšit aspoň může dobře se vyvíjejíci spolupráce Jaromíra Jágra s Patrikem Eliášem, zařídili totiž oba góly. "Znovu byli velice dobří," těšilo trenéra Petera DeBoera.



Do zápasu New Jersey poprvé v sezoně zasáhl také čtvrtý Čech v týmu Rostislav Olesz a jako jediný z české kliky nakonec skončil bez bodu. První trefu obstaral po spolupráci s Patrikem Eilášem a Markem Židlickým do pohody se dostávající Jaromír Jágr. Na 2:0 pak zvýšil po akci "osmašedesátky" a sérii šťastných odrazů Eliáš.

"Dneska už to bylo lepší, dokonce si myslím, že to byl letos náš nejlepší zápas," hodnotil Eliáš situaci po utkání pro stránky northjersey.com.

Dlouholetý forvard Devils nezapomněl také pochválit třetího do party, litevského kolegu Dainiuse Zubruse, který jistí většinu útočných akcí českého dua. První formace se tak sehrává a výsledky jsou pomalu vidět i na ledě.

Jágr sleduje puk z hole Patrika Eliáše v síti Canucks.Foto ČTK

"Je to tak, dneska jsme hráli líp. Daleko víc času jsme strávili v útočném pásmu soupeře a vytvořili jsme si více šancí než proti Edmontonu," řekl Jaromír Jágr, který zaznamenal svůj gól číslo 682 v NHL a byl zvolen druhou hvězdou zápasu.

Hlavní hvězdou utkání mohl snadno být Patrik Eliáš, ale to by potřeboval mít krapet víc štěstí. V posledních vteřinách prodloužení tečoval střelu Marka Židlického jen centimetry vedle tyče branky Canucks. "Doufal jsem, že by se to tam mohlo zase se štěstím odrazit, jako ve druhé třetině, ale padlo to o kousek vedle," vyprávěl zklamaný Eliáš.

MATCH OVERVIEW LEGACY
9. 10. • 04:10
Vancouver Canucks
Vancouver Canucks
3:2
ONLINE
9. října
04:10
New Jersey Devils
New Jersey Devils
Góly

Domácí: 28:51. Sedin, 33:47. Edler, 62:18. Garrison

Hosté: 18:54. Jágr, 27:25. Eliáš

Sestavy

Domácí: Luongo (Lack) – Bieksa, Edler – Garrison, Hamhuis – Tanev, Stanton – Hansen, Sedin H. (C), Sedin D. (A) – Booth, Kesler (A), Higgins – Santorelli, Richardson, Weise – Weber, Dalpe, Sestito.

Hosté: Schneider (Brodeur) – Salvador (C), Židlický – Greene, Fayne – Volčenkov, Harrold – Jágr, Eliáš (A), Zubrus – Ryder, Zajac, Henrique – Brunner, Loktionov, Clowe – Bernier, Gionta, Olesz.

Rozhodčí

Kimmerly, O´Halloran – Heyer, Murchison

Stadion

Rogers Arena, Vancouver, BC

Návštěva

18.910 diváků

Přesto mohou mít v New Jersey radost, herní projev mužstva se oproti prvním utkání markantně zlepšil a po dvou odehraných zápasech čeká na klub zasloužené volno. Další duel hraje Jágrova parta až v noci z pátku na sobotu na ledě Calgary.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud