20. října 2013 • 05:45

VIDEO: Střihneme si repete? Gudas se znovu porval s Iginlou

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nového kamaráda si hned ve své první celé sezoně v NHL udělal ostrý český bek Radko Gudas ve službách Tampy Bay. Stejně jako v prvním utkání sezony se porval se zkušeným veteránem a budoucím členem Síně slávy Jaromem Iginlou z Bostonu. A znovu šlo o pěkně ostrou rvačku plnou emocí!



Samotná pěstní výměna s forvardem Bruins opět trvala více než třicet vteřin a rozhodně to nebyla nuda. Zatímco během první bitky ze začátku října naštval Iginlu ostrý hit Gudase na jeho osobu, tentokrát si kanadský útočník pro odvetu tak trochu přišel.

VIDEO: Sobotní rvačka Gudase s Iginlou

Utkání mířilo v 55. minutě za stavu 5:0 pro Boston pomalu do konce, když vítěz posledního kanadského bodování David Krejčí podtrhl obránce Victora Hedmana a zdvižená paže sudího ukazovala, že zamíří na trestnou lavici. Mezitím přijel i Gudas, kterého Iginla lehce postrčil. Odchovanec Kladna se otočil a šlo se na věc.

Na začátku měl navrch Gudas, pak ale musel přijmout několik ostrých direktů od dvojnásobného olympjiského vítěze a poté, co mezi oba stále rozzlobené pány vstoupili sudí, na sebe stihli oba krátce poštěkávat. Uvidíme, jestli ve vzájemné "konverzaci" budou pokračovat i v dalším zápase.

VIDEO: Bitka této dvojice z úvodu sezony

MATCH OVERVIEW LEGACY
20. 10. • 01:00
Tampa Bay Lightning
Tampa Bay Lightning
0:5
ONLINE
20. října
01:00
Boston Bruins
Boston Bruins
Góly

Domácí:

Hosté: 1:32. Krejčí, 24:37. McQuaid, 34:52. Bergeron, 35:47. Kelly, 40:34. Thornton

Sestavy

Domácí: Bishop (41. Lindback) – Gudas, Carle, Hedman, Salo, Brewer, Šustr – St. Louis, Stamkos, Malone – Pánik, Filppula, Killorn – Purcell, Johnson, Palát – Crombeen, Thompson, Connolly

Hosté: Rask (Johnson) – Hamilton, Chára, Bartkowski, Seidenberg, Boychuk, Krug – Iginla, Krejčí, Lucic – Eriksson, Bergeron, Smith – Soderberg, Kelly, Marchand – Thornton, Campbell, Paille

Rozhodčí

Charom, Lee – Heyer, Racicot

Stadion

Tampa Bay Times Forum

Návštěva

18 512 diváků

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud