10. července 2014 • 09:57

Hertla bolí operované koleno. Ale jinak je jako Bieber, říkají fanynky

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový útočník Tomáš Hertl se na začátku přípravy mladíků San Jose potýká s bolestí v pravém koleni, kvůli kterému zmeškal polovinu minulého ročníku NHL. Problémy by ale neměly být vážné a pramení z toho, že český talent dlouho nestál na bruslích.



"Naposledy jsem byl na ledě během mistrovství světa (v květnu). Tady to napoprvé bylo trochu citlivé," řekl v rozhovoru se San Jose Mercury News dvacetiletý útočník, který kvůli bolesti vynechal středeční program v kempu mladých hráčů.

Přesto se mezi ostatními mladíky Sharks vyskytuje, účastní se autogramiád a akcí s fanoušky. A na nevšímavost si rozhodně nemůže stěžovat. "Hertl je trochu jako Justin Bieber. I když stál jenom v hledišti, stále na něj mířily kamery," napsala si jedna z nich na fanouškovský Twitter.

Hertl měl skvělý vstup do nováčkovské sezony a už ve svém třetím zápase ohromil čtyřmi brankami do sítě New Yorku Rangers. Ze hry ho vyřadil v prosinci faul kapitána Los Angeles Dustina Browna, po kterém musel na operaci kolena s přetrženými vazy.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud