9. listopadu 2014 • 11:54

Kaberle si zabruslil s Rangers. Na tuhle ligu pořád mám, hlásí

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový obránce Tomáš Kaberle absolvoval v sobotu rozbruslení s New York Rangers, jeho případné angažmá ve slavném klubu však momentálně není na pořadu dne.



"Cítím, že na tuhle ligu pořád mám," řekl Kaberle serveru thestar.com. O návrat do NHL usiloval již před sezonou v kempu New Jersey Devils, kteří mu ale smlouvu nenabídli.

Nyní dostal pozvání, aby se ukázal na tréninku Rangers, kteří se potýkají s početnou marodkou. Generálnímu manažerovi Glenu Satherovi a trenérovi Alainu Vigneaultovi se předvedl před sobotním zápasem newyorského celku v Torontu, kde strávil největší část své kariéry v NHL a stále zde žije.

"S New Jersey to nevyšlo tak, jak jsem doufal. Rangers mají potíže se zraněnými, tak mi řekli, abych si s nimi zabruslil a uvidí se. Jsem pořád ten samý hráč, styl jsem nezměnil. Co po mně budou chtít, to odvedu," uvedl Kaberle, který hrál v NHL naposledy v ročníku 2012/13 za Montreal.

Minulou sezonu strávil v dresu Kladna, které sestoupilo z extraligy a nyní by svého odchovance uvítalo v týmu zpátky v první lize, kde se Rytířům příliš nedaří.

"Jsem zdravý a pořád můžu hrát. Teď jsem trénoval v Torontu s tím, že za měsíc nebo dva se uvidí. Samozřejmě jednou musí dojít k nějakému rozhodnutí, ale teď mě zajímá jen tahle zkouška. Pochopitelně si v téhle chvíli nemůžu moc vybírat," uvedl vítěz Stanleyova poháru s Bostonem z roku 2011.

Rangers kvůli zranění postrádají v obraně dvojici Ryan McDonagh, Dan Boyle, disciplinární trest si stále odpykává John Moore. Podle kouče Vigneaulta ale není případný Kaberleho příchod do týmu otázkou příštích dnů. "Víme, že jde o zkušeného a šikovného hráče. Loni v lize nehrál. Není to jednoduché, protože nemáme moc tréninků. Dopřejeme si nějaký čas," řekl trenér Rangers serveru newsday.com.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud