4. prosince 2014 • 12:08

6 titulů v NBA vs. 3 starty v NHL. Obránce Jordána srovnávají s legendou

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po delší pauze český hokejový reprezentant Michal Jordán znovu v dresu Caroliny okusil NHL. Spolehlivý bek už naskočil do čtyř zápasů Hurricanes, ale ten poslední na ledě Nashvillu mu znovu připomněl, jak populární příjmení pro Američany vlastní.



Televizní stanice FOX Sports se vůbec nerozpakovala a postavila tuhle dvojici vedle sebe. Největší basketbalovou legendu všech dob a mladíka, jehož sportovní kariéra je teprve na začátku. V danou chvíli měl za sebou teprve 3 utkání v sezoně a 8 v kariéře v NHL. Porovnání odehraných her, získaných bodů a titulů skutečně vypadá dost zvláštně.

Komentátoři utkání mezi Predators a Hurricanes sice dokázali jméno účastníka posledního MS v hokeji vyslovit krásně česky, pak se ale pustili do komického porovnání kariér obou sportovců.

"No, ehm, tak kde začneme? Počet utkání, tam je patrný slušný rozdíl. A druhá věc, co tyhle dva hodně rozděluje, je ta, že jeden z nich má opravdu silný východoevropský akcent," vtipkoval jeden z komentátorů.

Na reakce na své jméno je Jordán v zámoří zvyklý. Zvláště během cestování a předkládání pasu si shody jmen lidé všímají. Vtípek nakonec okomentoval i sám hokejista na Twitteru. "A je to tady zase. Tohle je příběh mého života, díky Nashville Predators, díky moc," dodal s nádechem ironie čtyřiadvacetiletý obránce.

VIDEO: V Nashvillu zaznamenali jméno českého hokejisty

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud