25. března 2015 • 10:58

Stříhali dohola malého chlapečka. Pastrňák se vzdal vlasů pro charitu

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
SESTŘIH: Florida - Boston 1:5. Zacha dvěma asistencemi přispěl ke kanonádě, Pastrňák nahrával jednou
VŠECHNA VIDEA ZDE

Týmová soudružnost na prvním místě. Hokejisté Bostonu Bruins se zúčastnili charitativní aukce, kde si od jejich vítězů nechali oholit vlasy a nechybělo samozřejmě ani české duo David Krejčí a David Pastrňák. Hlavně pro druhého jmenovaného to byla velká změna, i zámorští fanoušci si totiž dávno zvykli na kadeře osmnáctiletého forvarda čouhající zpod helmy. Ale tomu je konec.



Stál na balkoně hotelu Boston Park Plaza a sledoval své parťáky na pódiu, kterak jim padají lokny na zem. Věděl, že brzy bude taky na řadě. "Neřeším to. Vrhnul se na to celý tým, všichni budeme vypadat stejně... Teda samozřejmě někdo líp a někdo hůř, ale jde o dobrou věc," řekl v rozhovoru s reportérkou Caryn Switaj z Boston Bruins TV český útočník.

Nejmladší hokejista letošní sezony NHL přesto vypadal trochu nervózně. Dlouhé vlasy patří k jeho image, však také sám přiznal, jak si po posledním tréninku před stříháním užil mytí vlasů. "Budou mi chybět," culil se.

Pak se šlo na věc a během chvíle stál Pastrňák znovu u rozhovoru a s novou vizáží. "Udělali to všichni kluci, ukázalo se, že držíme pohromadě jako tým," chválil si mladý útočník, jehož Boston ztrácí na osmou Ottawu v bitvě o play off jediný bod.

Výsledek byl ale báječný, díky hokejistům putovalo na konto organizace Boston Bruins Foundation a také dětské nemocnice v Bostonu hned 130 tisíc dolarů!

VIDEO: Takhle Pastrňák přišel o vlasy

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud