30. prosince 2015 • 14:52

Hudler škádlil hvězdu soupeře. Zahrál si na gólmana a utekl do šatny

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hvězdný útočník Corey Perry z Anaheimu má v NHL jednu speciální kratochvíli. Na předzápasovém rozbruslení si rád počká, než soupeř zmizí z ledu a pak se snaží trefit přes celé hřiště odkrytou bránu. Na ledě Calgary mu ale radost chtěl překazit Jiří Hudler.



Všichni hráči domácích i hostí už zmizeli v šatně, zůstaly jen dvě velké hvězdy. Corey Perry míchal s pukem u vlastní klece, Hudler stál na pozici brankáře zase v té své. O oblíbené činnosti svého protihráče a nejužitečnějšího hráče NHL z roku 2011 viditelně moc dobře věděl a na jeho střelecký pokus si počkal.

Pak to přišlo. Perry se zaculil a přes celé kluziště vystřelil na Hudlera. Ten se skrčil na jedno koleno a holí kotouč zkušeně vyrazil. Jen betony mu snad chyběly. Pak se obratem v plné rychlosti rozjel směrem ke střídačce a utíkal do šaten. Stejně jako jeho sok. Hodně vtipná scéna.

VIDEO: Hudler s Perrym si rozbruslení užili

Zápas pak byl pro Hudlerovu partu poněkud smutnější, na bránu střeženou Johnem Gibsonem vyslali domácí hokejisté jen 14 střel a po jedenácti vyhraných utkáních na domácím ledě okusili prohru. A to přímo s fotbalovým skóre 0:1.

"Bylo to frustrující, neodehráli jsme vůbec špatný zápas, ale většinu šancí měli oni. Zahráli velmi slušně," pochválil Anaheim domácí kapitán Mark Giordano.

MATCH OVERVIEW LEGACY
30. 12. • 03:00
Calgary Flames
Calgary Flames
0:1
ONLINE
30. prosince
03:00
Anaheim Ducks
Anaheim Ducks
Góly

Domácí:

Hosté: 32:36. Horcoff

Sestavy

Domácí: Rämö (Hiller) – Giordano, Brodie – Russell, Hamilton – Wideman, Engelland – Gaudreau, Monahan, Hudler – Bennett, Granlund, Jones – Ferland, Backlund, Colborne – Bouma, Stajan, Bollig. Trenér: Bob Hartley.

Hosté: Gibson (Andersen) – Lindholm, Manson – Stoner, Vatanen – Theodore, Bieksa – Rakell, Getzlaf, Perry – Hagelin, Kesler, Silfverberg – Maroon, Thompson, Cogliano – Sekáč, Horcoff, Santorelli. Trenér: Bruce Boudreau.

Rozhodčí

Skilliter, Peel – Devorski, Murchison

Stadion

Scotiabank Saddledome, Calgary

VIDEO: Sestřih utkání Calgary - Anaheim

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud