24. října 2016 • 18:58

Toronto už nepočítá s Michálkem. Dalo ho na waivers, může skončit na farmě

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedení hokejistů Toronta zařadilo českého útočníka Milana Michálka na listinu volných hráčů. Jestli si jednatřicetiletého účastníka letošního Světového poháru nevezme některý z klubů NHL, poputuje Michálek na farmu. Napodobil by tak svého bratra Zbyňka, obránce Arizony, kterého potkal tento osud před dvěma týdny.



Milan Michálek přišel do Toronta letos v únoru z Ottawy, kde strávil téměř sedm let. Za Maple Leafs nastoupil ve všech pěti zápasech nového ročníku NHL a zaznamenal gól a přihrávku. Torontu se nedaří a zatím vyhrálo jen jednou.

Rodák z Jindřichova Hradce rozehrál čtrnáctou sezonu v NHL, do které vstoupil v roce 2003 v dresu San Jose. Dosud ve slavné soutěži nasbíral včetně play off 813 zápasů. Bronzovému medailistovi ze světových šampionátů v letech 2011 a 2012 běží poslední rok z tříleté smlouvy, jež mu v této sezoně zaručuje čtyři miliony dolarů.

Z listiny volných hráčů si Toronto naopak stáhlo útočníka Bena Smithe, který dosud patřil Coloradu. Osmadvacetiletý Američan v této sezoně nastoupil za Avalanche ke čtyřem zápasům, v nichž nebodoval.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud