30. ledna 2017 • 15:00

Momenty Utkání hvězd: Bieber dostal masáž, Ovečkin krmí, Jágr mezi svými

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
  • Víkendové All-Star aktivity přinesly hodně zábavyVíkendové All-Star aktivity přinesly hodně zábavyFOTO: Koláž: iSport.cz

    Kolotoč NHL se o víkendu přerušil kvůli tradičnímu Utkání hvězd. Víkend plný hokejových osobností tentokrát sledovalo město Los Angeles a zábavy bylo mnoho. Komu nestačilo vidět Sidney Crosbyho, Alexandra Ovečkina a Wayna Gretzkyho na jedné střídačce, ten si určitě užil zápas celebrit a hokejových veteránů a všudypřítomnost legend kanadského národního sportu. Těžko vybírat 5 povedených momentů, iSport.cz se o to přesto pokusil.

  • Pronger narazil Justina Biebera

    Dvaadvacetiletý kanadský zpěvák je velkým hokejovým fanouškem, to není žádné tajemství. Ono když se narodíte v Londonu ve státě Ontario, odkud pochází také Eric Lindros, Joe Thornton, Jeff Carter či Drew Doughty moc vám toho nezbývá.

    Bieber byl nadšený, když si mohl zabruslit v týmu složeném z hokejových osobností a hollywoodských tváří. „Dnes si zahraju v Celebrity All-Star Game," napsal si v sobotu na Twitter a obratem získal téměř 40 tisíc retweetů.

    Mezitím se musel vyfotit s kdejakou hokejovou osobností a v samotném zápase ho čekalo ještě jedno nepříjemné překvapení. Na mantinel ho totiž naremploval brontosaurus Chris Pronger a udělal to s velkým úsměvem. „Jen jsem mu dával lehkou mazáž zad," svěřil se se smíchem o dvacet čísel vyšší vítěz Stanley Cupu z roku 2007.

    V médiích se snímek líbil, nejčastěji se probíral vtípek na téma pozvánky Prongera před disciplinární komisi. Bieber ale všechno zvládl a nakonec i skóroval. „Byl jsem překvapenej, jak ten kluk umí hrát. Vážně je šikovnej," řekl pro The Guardian herec Cuba Gooding Jr.

  • Ovečkin naléval spoluhráče

    Přesně jako starostlivá matka u svých čerstvě vylíhnutých mláďat, tak v jednu chvíli vypadal Alexander Ovečkin na střídačce během nedělního zápasu. Vzal si lahev s pitím a dávku tekutin nalil do krku triu Wayne Simmonds - Ryan McDonagh - John Tavares. Pobavenými sledujícími byli aktuální spoluhráč Sidney Crosby i trenérské duo Wayne Gretzky a Paul Coffey. Správná show.

  • Jágr potkal staré parťáky

    Když přišel do Pittsburghu v roce 1990 oba dva už byli hvězdami. Spolu pak získali dva Stanley Cupy. Mario Lemieux, Ron Francis a Jaromír Jágr dohromady posbírali 5418 bodů a díky českému hokejistovi cifra stále roste. Kvůli dřívějším neshodám přátelství mezi Lemieux a Jágrem vychladlo, ale v Los Angeles už zase vypadali jako přátelé. Lemieux dokonce řekl, že Jágrův dres jednou bude viset pod stropem haly Penguins. A pak přišel čas na fotku. „První útok Pittsburghu v roce 1997, téměř nezastavitelní," napsal si Jágr na Twitter a připomněl ročník 1996/97, kdy spolu tihle tři tvořili jednu formaci a nasbírali dohromady 307 bodů.

  • Smith předvedl famózní zásah

    Góly střílet umí, o tom už přesvědčil, když přesnou střelou skóroval před pár lety v NHL. Ale trefa ze sobotních dovednostních utkání to byla jiná káva. Kanadský mistr světa z Prahy od vlastní brány poslal puk přes celé hřiště a trefil malou mezírku uprostřed klece. „Nemohl jsem uvěřit, že to prošlo až do brány. Byl to super zážitek, který si budu pamatovat dlouho," dodal pro NHL.com.

  • McDavid vytáhl luxusní kličku

    Není to nic snadného, vybrat jednu branku z večera, ve kterém jich padlo 36. Ale Connor McDavid si uznání za svoji trefu rozhodně zaslouží, i když sám povídal něco o milimetrovém ofsajdu. To už se v All-Star Game tolik neřeší, navíc jednoho potěší když ho sám Wayne Gretzky jen o den dříve nazve mužem, který nahání Sidney Crosbyho na pozici nejlepšího hokejisty světa...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud