2. listopadu 2018 • 23:15

New Jersey došla trpělivost. Zacha bez bodu putuje na farmu

Autor: kal
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po deseti zápasech a s nulovou produktivitou přichází rázná změna. Český hokejový útočník Pavel Zacha, který v NHL hájí barvy New Jersey, byl vedením týmu poslán na farmu v Binghamtonu. Devils tím reagují na slabé výkony na začátku nové sezony, ve které 6. hráč draftu 2015 zatím ani jednou nebodoval. S jednadvacetiletým rodákem z Brna putuje do AHL také forvard Kevin Rooney. Klub o tom informoval na sociálních sítích.



Důvěru hlavního týmu bude muset získat zpět o ligu níž. Útočník Pavel Zacha po celé dvě sezony pravidelně nastupoval v dresu Devils, dokonce má i pět startů v play off. Trenérem Johnem Hynesem byl chválen. V nové sezoně NHL se však trápí. V New Jersey se od bývalého hráče Liberce čekal větší bodový příděl. Po deseti odehraných utkáních ale v Zachových statistikách stále svítí nula.

Příležitost na rozehrání tedy má Zacha na první farmě Devils. Pro některé fanoušky je to velké překvapení, nicméně doufají, že se vrátí do herní pohody a bude brzy opět nastupovat v New Jersey. 

 

Místo Zachy, který v NHL odehrál celkem 155 zápasů a připsal si 51 kanadských bodů za šestnáct gólů a třicet pět asistencí a Kevina Rooneyho povolali Devils místo nich z Binghamtonu Kurtise Gabriela a Bretta Seneye. 

 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud