21. října 2019 • 12:45

Drsný knokaut! Mladý Slovák odpadl, pak ho dostala zpráva od soupeře

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jedna přesná rána a tvrdý dopad rovnou na zadek. Zatímco v NHL jsou ostřejší rvačky díky velmi brzkým zásahům rozhodčích už téměř nevídané, v nižší AHL to tak není a hráči se perou jako za starých časů. Zkusil si to i slovenský pořízek Martin Pospíšil, který ve Stocktonu na farmě Calgary v sobotním utkání na ledě Bakersfieldu schytal drsný knokaut. Ale jeho soupeř se ukázal jako gentleman.



Čeho se bojí nejvíc každý rváč kromě zranění? Toho, že celá hala, ve které mnohdy sedí jeho přátelé či rodina, uvidí, že zklamal. Že bude v pěstním souboji uprostřed kluziště potupen před zraky tisíců.

Podobně nepříjemnou zkušenost má čerstvě za sebou devatenáctiletý rodák ze Zvolena, který na ledě Bakersfieldu vyzval na souboj o pět let staršího kanadského centra Colbyho Cavea. A určitě věděl, co dělá. Vždyť během dvou posledních let, které strávil v univerzitní USHL v dresu Sioux City, nasbíral v 93 zápasech celkem 371 trestných minut!

Nicméně jasným vítězem bitky se v první třetině stal Cave, který svého soupeře trefil přesným pravým hákem na bradu a Pospíšil bleskově lehl na zem a zdálo se, že bude potřeba rychlá lékařská pomoc. Naštěstí se prospekt Calgary časem dokázal zvednout a po svých odjel na střídačku.

VIDEO: Takhle vypadala bitka Pospíšila s Cavem

Sok, který ho poslal k ledu, pak ukázal charakter, získal Pospíšilovo číslo a napsal mu zprávu.

„Hej, kámo, tady je Cave z druhého tábora. Jen jsem se chtěl ozvat a zjistit, jestli je všechno v pořádku. Jsi ostrej chlapík a respektuju tě za to, že se dokážeš k věcem postavit čelem. Doufám, že se brzy uzdravíš,“ stálo ve zprávě.

Ta slovenského teenagera nadchla a rozhodl se konverzaci zveřejnit na sociálních sítích.

„Podívejte se, jaký skvělý chlapík to je. Ze sobotní noci si nic nepamatuju, ale těším se na odvetu,“ napsal si na Twitter s hashtagem ´co tě nezabije to tě posílí´.

Skutečně k odvetě dojde?

Vstoupit do diskuse
0