27. dubna 2022 • 12:10

Rulík má zelenou i ke dvacítce. Řekli jsme si to dopředu, potvrdil Dědek

Autor: ryp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nikdy nevíte, jakým směrem se uzavřené dohody otočí. Ale Radim Rulík by se měl stát hlavním trenérem u reprezentační dvacítky. Pokud to klapne, několikrát během sezony opustí Pardubice. Klub s tím nemá problém. A kdo by Dynamo vedl, když hlavní kouč odjede? Richard Král, nově asistent a Rulíkův předchůdce na pozici hlavního trenéra.



„Když jsme s Radimem domlouvali spolupráci, řešili jsme to. V případě, že bude hlavním trenérem dvacítky, klub ho pro takové angažmá uvolní. Dopředu jsme si to řekli, není v tom problém,“ pronesl majitel klubu Petr Dědek.

Ovšem nepůjde o úplně standardní situaci. Hlavní kouč bude mimo prakticky celý srpen, kdy se koná náhradní MS za turnaj, který v zimě zastavil COVID-19.

Pak trenér odletí i v prosinci, kdy by se měl odehrát další šampionát, k tomu přidejte klasické reprezentační kempy. „Počítáme s tím. Radim tady má dva kvalitní asistenty a ví, že sezona je o play off. To nezačíná v prosinci, takže úplně v pohodě,“ řekl Dědek.

S Markem Zadinou byly Pardubice domluveny už dříve, Radim Rulík si pak k sobě měl vybrat Richarda Krále. „Svědčí to o tom, že jsme se s Richardem nerozešli ve zlém. Nemáme tady styl, že bychom pálili mosty, což je i jeden z důvodů, proč Richard vzal pozici asistenta,“ dodal ještě majitel.

HC Dynamo Pardubice Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

MS hokej 2024 ONLINE - Mistrovství světa v ledním hokeji

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud