29. prosince 2015 • 14:57

Pastrňák přál světu do nového roku. Sláva ho nezměnila, říká Mašín

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přítomnost Davida Pastrňáka na MS do 20 let ve Finsku přitahuje pozornost k českému týmu. Největší hvězda šampionátu je v obležení novinářů a televizních štábů neustále. Rozhovor sem, úsměv tam. Během volného dne byl útočník Bostonu pořadateli turnaje požádán, aby natočil zdravici v češtině. A byla to zábava.



Pastrňák je jediným účastníkem MS dvacítek, který pravidelně hrál NHL, navíc v prvních dvou útocích svého týmu. Odtud status největší star turnaje. Své kvality ukázal Pastrňák hned ve svém prvním startu proti Slovákům, kdy jednou skóroval. Hvězdé manýry ale 19letý rodák z Havířova nemá.

"Je to pořád stejný kluk, sláva ho nezměnila. Jsme spolu na pokoji, koukáme na filmy, občas zajdeme dolů na Playstation," prozradil Pastrňákův spolubydlící a kapitán českého týmu Dominik Mašín. Spolu v týmu hráli oba borci už na stříbrných osmnáctkách v loňském roce. Je šance senzační tažení zopakovat?

"Teď chceme vyhrát zbývající dva zápasy a skončit co nejvýše ve skupině," prozradil Mašín, kterého v roce 2014 draftovala ve druhém kole Tampa Bay. "Když vyhrajeme skupinu, dostaneme snazšího soupeře do čtvrtfinále, to je náš cíl," prozradil obránce Peterborough Petes v OHL.

Český tým zatím na šampionátu prohrál s Ruskem 1:2 po nájezdech a skalpoval Slovensko 2:0. Nálada je uvolněná, což ve volném dni ukázal i Pastrňák. S úsměvem si stoupl před kameru, představil se a popřál fanouškům všechno nejlepší do nového roku.

Jak se na mluvě majitele 56 startů v NHL projevuju druhý rok v zámoří, se podívejte ve videu.

Pastřnák popřál do nového roku. S americkým přízvukem
Video se připravuje ...

Kapitán o Pastrňákovi: Mastíme Playstation, sláva ho nezměnila
Video se připravuje ...

David Pastrňák se raduje ze svého gólu v zápase proti Slovensku
David Pastrňák se raduje ze svého gólu v zápase proti Slovensku

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Play off
Články odjinud


Články odjinud