16. května 2018 • 16:39

MS hokejistů do 20 let v Česku: Hrát se bude v Ostravě a v Třinci

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mistrovství světa hokejistů do 20 let, které se na přelomu let 2019 a 2020 uskuteční v České republice, budou hostit Ostrava a Třinec. Domácí reprezentace bude své zápasy hrát v Ostravě, kde se také bude bojovat o medaile. Turnaj se bude konat v tradičním termínu od 26. prosince do 5. ledna.



O tom, že se junioři sejdou na konci příštího roku v Třinci a Ostravě, se spekulovalo už delší dobu, až v minulých dnech ale zástupci Českého svazu ledního hokeje (ČSLH) uzavřeli smlouvu s Mezinárodní hokejovou federací (IIHF).

"Před podpisem smlouvy jsme s mezinárodní federací museli jednat o halách i ubytovacích kapacitách. V minulých dnech se vše dotáhlo," řekl ČTK generální sekretář ČSLH Martin Urban.

Zatímco v případě Ostravy problém nebyl, neboť se zde v roce 2015 hrálo seniorské MS, u Třince museli představitelé ČSLH předložit potřebné informace o hale i hotelech.

Naposledy se v České republice šampionát dvacetiletých hráčů konal v roce 2008 a hostily jej Pardubice a Liberec.

Vše MS hokejistů do 20 let najdete ZDE »

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Play off
Články odjinud


Články odjinud