Zdeněk Janda
14. května 2014 • 14:20

Na Italy bez Sobotky! Je nachlazený a musel se vrátit na hotel

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z MINSKU | Bez útočníka Vladimíra Sobotky se bude muset obejít český tým v zápase proti Itálii (od 15.45 hodin). S týmem už přicestoval do haly Čižovka, ale musel se vrátit autem zpátky na hotel.



Zápas Česko - Itálie ONLINE zde:

MATCH OVERVIEW LEGACY
14. 5. • 15:45
Česká republika
Česká republika
2:0
ONLINE
14. května
15:45
Itálie
Itálie
Góly

Domácí: 22:53. Sekáč, 55:34. Jágr

Hosté:

Sestavy

Domácí: Salák (Jakub Kovář) – Kindl, Němec, Jordán, Ševc, Zámorský, Kolář, Vitásek – Hertl, Rolinek (C), Jágr – Červenka, Klepiš, Hudler – Novotný, Sekáč, Petružálek – Zaťovič, Jan Kovář. Trenér: Vladimír Růžička.

Hosté: Bellissimo (Andreas Bernard) – Egger (C), Nicoletti, Johnson, Trivellato, Hofer, Borgatello, Sullivan, Larkin, – Borrelli, Ihnacak, Rocco – Scandella, di Casmirro, Kostner – Gander, Felicetti, Tudin – Insam, Bernard, Ramoser. Trenér: Tom Pokel.

Rozhodčí

Sidorenko (BLR), Vinnerborg (SWE) – Dědulja (BLR), Dehaen (FRA)

Stadion

Hala Čížovka, Minsk

Návštěva

4160 diváků

„Je nachlazený,“ vysvětlil Zdeněk Zikmund, mluvčí týmu. Trenéři tak budou točit pouze jedenáct útočníků, Sobotka měl hrát ve středu formace s Jaromírem Jágrem a Tomášem Hertlem.

Sobotka už se necítil úplně nejlíp na ranním rozbruslení, přesto se s mužstvem vydal na zápas. Jenže v aréně se mu to zhoršilo a odjel zpátky do hotelu. Je jasné, že trenéři nechtějí nic pokoušet a chtějí, aby se dal do pořádku do klíčové fáze turnaje...

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20 České hokejové hry 2024

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud