10. dubna 2016 • 21:47

Chára na MS Slovensku nepomůže, chce se věnovat malým dvojčatům

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bostonský obránce Zdeno Chára nepomůže slovenským hokejistům na mistrovství světa. Místo cesty do Ruska se devětatřicetiletý hráč rozhodl věnovat rodině.



"Zdenovi a jeho manželce se nedávno narodila dvojčata, která vyžadují hodně péče. Zdeno se omluvil. Jeho prioritou je rodina a my jeho postoj plně chápeme a respektujeme," uvedl generální manažer slovenské reprezentace Róbert Švehla pro svazový web.

Chára hrál na MS naposledy v roce 2012, kdy tým pod vedením českého kouče Vladimíra Vůjtka vybojoval stříbrné medaile. Ve finále s Ruskem dal tehdy oba góly slovenského výběru, který prohrál 2:6. Ve sbírce má i stříbro z roku 2000. Ze světového šampionátu se vítěz Stanleyova poháru z roku 2011 omluvil i v předchozích dvou letech, kdy byl zraněný.

Vše o MS v hokeji 2016 čtěte ve speciální příloze ZDE »

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud