10. dubna 2016 • 21:47

Chára na MS Slovensku nepomůže, chce se věnovat malým dvojčatům

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bostonský obránce Zdeno Chára nepomůže slovenským hokejistům na mistrovství světa. Místo cesty do Ruska se devětatřicetiletý hráč rozhodl věnovat rodině.



"Zdenovi a jeho manželce se nedávno narodila dvojčata, která vyžadují hodně péče. Zdeno se omluvil. Jeho prioritou je rodina a my jeho postoj plně chápeme a respektujeme," uvedl generální manažer slovenské reprezentace Róbert Švehla pro svazový web.

Chára hrál na MS naposledy v roce 2012, kdy tým pod vedením českého kouče Vladimíra Vůjtka vybojoval stříbrné medaile. Ve finále s Ruskem dal tehdy oba góly slovenského výběru, který prohrál 2:6. Ve sbírce má i stříbro z roku 2000. Ze světového šampionátu se vítěz Stanleyova poháru z roku 2011 omluvil i v předchozích dvou letech, kdy byl zraněný.

Vše o MS v hokeji 2016 čtěte ve speciální příloze ZDE »

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud