12. dubna 2018 • 08:15

Frolík na MS nepojede. Čekáme dítě, rodina má přednost, oznámila Kobzanová

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Michael Frolík český národní tým na mistrovství v Dánsku neposílí. S partnerkou Dianou Kobzanovou očekávají narození druhého potomka. Jak na svém instagramovém účtu šestatřicetiletá modelka oznámila, do porodu zbývá 14 dnů.



"Já si na oznamování jiných stavů nepotrpím. Není to nakažlivá choroba, takže se hlásit nemusí. Ale Frolda letos chtěl moc jet na nároďák, nakonec se rozhodl, že nechce odjíždět od malinkýho mimina a dá přednost rodině," uvedla bývalá česká Miss.

"Proto, myslím, je fér, abyste to od nás věděli dřív, než z médií. Tyhle fotky pořídil můj švára před asi 15 minutami, protože kromě toho, že to nehlásíme, také se zásadně nefotíme. Já na ty romantický vystrčený břicha nejsem, ale oblečená ještě pořád můžu mrkat na pěkný kluky," napsala k fotce, na které je s těhotenským bříškem. Kobzanová vychová s útočníkem Calgary dceru Ellu.

Calgary, za které odehrál na začátku sezony pár zápasů i Jaromír Jágr, skončilo v Západní konferenci až na 11. místě, od postupových pozic ho dělilo jedenáct bodů. Frolík odehrál v letošní sezoně za Flames sedmdesát zápasů, připsal si deset gólů a patnáct asistencí.

"Michael Frolík se nám omluvil. Jsme zklamaní, že nepřijede, ale před reprezentací upřednostnil rodinné záležitosti. My to musíme respektovat," uvedl po dnešním tréninku v Praze před odletem do Francie na zápasy Euro Hockey Challenge asistent trenéra Jaroslav Špaček.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud