4. května 2021 • 10:00

Unikátní kniha o českém hokeji. Sbírejte nálepky, vyhrajte ceny

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český hokej ve spolupráci s Kauflandem vydává novou knihu. Nenajdete ji v knihkupectvích, ale v Kauflandu. Více než rok trvající partnerství Kauflandu a Českého hokeje na základě spolupráce s BPA sport marketing vyústilo v unikátní projekt – první nálepkovou knihu o českém hokeji.



I když cílovou skupinou nálepkových knih jsou zejména mladí čtenáři, od této se určitě neodlepí ani jejich rodiče, kteří zažili zlatý hattrick, ani prarodiče, kteří pamatují nervy drásající zápasy se sbornou. Na 110 stranách je chronologicky zachycen příběh hokeje v našich zemích, přičemž zahrnuje i málo známá témata jako ženský hokej a para hokej a speciální pozornost věnuje mládežnickému hokeji.

V prodejnách Kaufland si knihu budete moci zakoupit od 5. května do 6. června nebo do vyprodání zásob.

„Nálepková kniha obsahuje kompletní text, velké množství fotografií a 210 prázdných míst. Ta mohou zákazníci vyplnit nálepkami, které získají zdarma za nákupy v Kauflandu. Za každý nákup v hodnotě 350 Kč je čeká balíček se 6 nálepkami. Stránku po stránce si tak poskládají celý příběh historie českého hokeje“, doplňuje Renata Maierl, tisková mluvčí společnosti Kaufland ČR.

Cena samostatné knihy je 299 Kč. Kdo si ji však koupí s Kaufland Card, má ji za pouhých 149 Kč, a navíc je automaticky ve hře o dresy, šály i puky s autogramem naší největší legendy – Jaromíra Jágra . Tomu je v knize věnována samostatná kapitola.

Autorem textů je sportovní komentátor a hokejový historik Tomáš Kučera. Díky tomu je publikace nabitá historkami, které si nelze vygooglit. První medaile, období zlatých žní i velká jména českého hokeje patří do povinné sestavy.

Věděli jste však, co způsobil v reprezentačním autobusu ztracený salám nebo který český brankář si poprvé nasadil ochrannou masku? Kniha ovšem není jen pasivní prohlídkou velkých okamžiků českého hokeje.

Už na prvních stránkách jsou čtenáři vyzváni, aby ji četli se staženou mobilní aplikací. S tou mohou skenovat nálepky na označených stránkách a otevřít si tím dveře k dalšímu exkluzivnímu obsahu. Chcete-li například nanovo prožít zapomenutá vítězství, poslechněte si Roberta Zárubu komentujícího zápasy z roku 1938.

Zejména mladým čtenářům věnují legendy českého hokeje promluvy, ve kterých se vracejí na své kluziště z dětství a vzpomínají na to, co jim pomohlo formovat svou vůli. Právě ta je dovedla k velkým úspěchům.

„Kniha „Legendy se nerodí přes noc“ shrnuje netradičním a velmi poutavým způsobem naši hokejovou historii,“ uvedl prezident Českého hokeje Tomáš Král. „Připomíná slavné turnaje a legendární osobnosti, stejně jako chvíle, kdy se hokej stal významnou součástí národních dějin. Nepochybuji proto, že zaujme nejen hokejové fanoušky a chtěl bych poděkovat všem, kdo se na jejím vydání podíleli. Velmi si vážíme i skutečnosti, že díky této spolupráci bude finančně těžit také Nadačního fond Ivana Hlinky , z něhož podporujeme hokejisty, kteří se ocitli ve složité zdravotní nebo sociální situaci.“

Projekt přirozeně navazuje na další aktivity, kterými Kaufland podporuje české hokejisty od prvních krůčků na ledě až po stupně ligových a reprezentačních vítězů. Publikace vychází po roční usilovné práci kolektivu, který tvořili vedle zmíněného autora dále zástupci Českého hokeje, Kauflandu, BPA sport marketing a agentury Effectivity.

Program MS v hokeji 2021 >>

Vstoupit do diskuse
0

MS hokej 2024 ONLINE - Mistrovství světa v ledním hokeji

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Play-off
Články odjinud


Články odjinud