Zdeněk Janda
9. června 2023 • 07:00

Pastrňák má dceru! Hlavně proto se omluvil z MS: Chtěl jsem být na blízku

Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Teď už se může prozradit, jaký hlavní důvod byl za tím, že se útočník David Pastrňák musel omluvit z mistrovství světa. Čekal totiž rodinu! A z pochopitelných důvodů o tom nechtěl mluvit… Kanonýr Bostonu dneska ráno na Instagramu zveřejnil, že se mu s přítelkyní Rebeccou narodila dcera Freya Ivy. „Teď už můžu přiznat, že to byl hlavní důvod, proč jsem se musel omluvit z reprezentace,“ přiznal krátce iSportu. Velká gratulace míří za šťastnými rodiči!



„O tomhle okamžiku jsme snili dlouho. A nemůžu být víc hrdý na moje dvě krásný holky.“

Takhle Pastrňák na svém účtu na Instagramu přivítal na světě dceru, která se jmenuje Freya Ivy. A přidal několik roztomilých fotek čerstvé rodiny.

Právě to, že jeho švédská přítelkyně Rebecca byla v pozdní fázi těhotenství, bylo tím hlavním důvodem, proč se nejlepší český hokejista musel omluvit z mistrovství světa. Částečně v tom hrály roli i zdravotní důvody. Ovšem tohle byl ta hlavní příčina.

„Všichni vědí, co pro mě znamená národní tým. Nikdy jsem neodmítnul. Vždycky to je obrovská čest. Ale teď jsem se musel omluvit. Chtěl jsem být nablízku přítelkyni,“ přiznal krátce pro iSport.

Každý chápe, proč nechtěl, aby se o tom veřejně mluvilo… Kvůli tragické situaci před dvěma lety. Takže teď nechtěl nic zakřiknout…

Jeho soukromí respektovalo i vedení reprezentace, které o tom veřejně nemluvilo. Pastrňáka sice zlobilo poraněné rameno z play off, ovšem omluvenka po vypadnutí v prvním kole bitvy o Stanley Cup přišla právě kvůli tomu, že s dlouholetou švédskou přítelkyní čekali rodinu. Pastrňák jí chtěl být z pochopitelných důvodů nablízku.

Na Instagramu na konci radostné zprávy dodal označení táta princezny. Není divu. Na tenhle okamžik se těšili tak dlouho.

Hokejový svět mu teď přeje hlavně zdraví a štěstí pro svoje nejbližší. To je to nejdůležitější.

Vstoupit do diskuse
2

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Play off
Články odjinud


Články odjinud