6. září 2013 • 11:44

Kanadští fanoušci jsou zděšení: Tohle že má být náš dres?

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byl to omyl, nebo ne? Je to skutečně kanadský dres pro olympijský turnaj v Soči, nebo ne? Na Twitteru se objevil kanadský útočník Jonathan Toews v dresu s javorovým listem a zámoří se tedy ihned začalo ptát: Je to opravdu úbor, v němž velmoc bude v Soči válčit o zlato? Fanoušci jsou vesměs zděšení, dres se jim totiž vůbec nelíbí...



Rusové i Američané už oficiálně zveřejnili, v jakých trikotech se na vrcholné akci budou prohánět po ledě. Kanaďané zatím ne. Ale přesto není vyloučené, že Toews ho vyzradil. V jistém kanadském dresu totiž pózoval během setkání s novináři v Newarku.

Fanoušci na Twitteru ihned rozjeli diskusi a vesměs se shodují, že se jim dresy nelíbí. Anketa na jednom kanadském webu prozradila, že by takový úbor nechtělo 80 procent kanadských příznivců...

Právě Toews, kapitán posledních vítězů Stanley Cupu z Chicaga, by měl být jednou z hlavních opor Kanady na olympiádě. Zámořská velmoc se ve skupině utká s Finskem, Norskem a Rakouskem.

Bude tohle nový dres kanadského výběru?Foto Twitter.com/@arda_ocal

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Tabulky Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20 České hokejové hry 2024

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud