9. února 2020 • 09:28

Čeští hokejisté se po výhře nad Finskem zvednou, čeká se velká bitva

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Porážka se Švédskem a pak výhra nad Finy. Jak zakončí čeští hokejisté Švédské hry, kde se v neděli utkají s Ruskem? Bookmakeři očekávají vyrovnanou bitvu. „Zpočátku sázkaři věřili sborné, ale po úspěchu českého týmu proti Finům se začal optimismus vracet směrem k českým barvám,“ naznačuje Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance.



Před bitvou Říhova týmu s Finy byl kurz na výhru Ruska nad Čechy 2,3:1, ale v neděli ráno už vyrostl na 2,77:1. Na Česko šlo naopak ve stejnou chvíli sázet v kurzu 2,16:1. „Půjde o poslední utkání turnaje a čeští hokejisté by si snad mohli už na ledě lépe rozumět, výsledek bude ale nejspíš hodně těsný,“ usuzuje Světlíková.

Fanoušky dále lákají sázky na počet gólů. Velká skupina věří, že padne minimálně pět branek (1,58:1), další část tipérů je opatrnější a na tikety dává příležitost, že střelci zaznamenají čtyři a více gólů (1,22:1).

Témata:  Česko, tým, národní, hoekj
Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud