27. dubna 2021 • 20:12

iSport podcast o titulu Třince: Kacetl jako Binnington? Rozhodl návrat

Autor: isport tv
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Třince v pondělí obhájili extraligový titul. Od roku 2015 se objevili už počtvrté ve finále. Čtyři finálové účasti během tohoto období proměnili ve dvě zlata. Ve všech těchto brilantních sezonách měl prsty trenér Václav Varaďa. O úspěchu třineckých Ocelářů diskutovali v novém iSport podcastu redaktoři deníku Sport Květoslav Šimek a Ondřej Kuchař. Moderuje Martin Pešout. 



V den svých 45. narozenin získal Václav Varaďa svůj druhý extraligový titul v pozici hlavního kouče. V klubu podepsal nebývale dlouhý kontrakt do roku 2027, a to za Oceláře válčil ještě na konci své aktivní hokejové kariéry. Varaďa může v českém hokeji napsat netradiční příběh. Má přirozenou autoritu, a přestože se v jeho kádru nachází řada ofenzivních lídrů, naučil tým bránit a určit každému jednotlivci speciální roli, která mu bude sedět.

Ostatně v základní části Třinec prohrál s Mladou Boleslaví všechny čtyři vzájemné duely. V semifinále se s ní střetl znovu, a tentokrát si počínal defenzivněji a efektivněji. Zkrátka změnil hru, aby protivníka zaskočil. A vyplatilo se, Oceláři zároveň platili za nejlépe blokující soubor, zbytek dokonal famózní Ondřej Kacetl, s šesti vychytanými nulami v play-off nový extraligový rekordman mezi brankáři.

Redaktoři Sportu rovněž diskutovali v celé audio verzi, jíž naleznete na YouTube, YouRadio nebo Spotify, o přínosu Petra Vrány, jenž se vrátil na led po tragické události. Kromě toho přišel na přetřes objev sezony Ondřej Kacetl a probrala se i generační obměna, kterou Oceláři v létě prošli.

Všechny kompletní díly iSport podcastu najdete na iSport.cz/podcasty, ve všech podcastových aplikacích včetně Spotify či Apple a Google Podcasts, a také na YouTube kanále deníku Sport.

 

Třinec - Liberec: Domácí kouč Varaďa dostal k pětačtyřicátinám mistrovský pohár
Video se připravuje ...
SESTŘIH: Třinec - Liberec 3:0. Oceláři slaví třetí titul, kouč Varaďa dostal krásný dárek k narozeninám
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud