ČTK
15. února 2012 • 17:19

Budějovice měly při cestě do Ostravy problémy, zdržela je nehoda

Autor: ČTK, Květoslav Šimek
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Hokejisté Českých Budějovic mají problémy při cestě do Ostravy k zápasu 48. kola extraligy s Vítkovicemi. Jejich autobus se zdržel v kolonách za hromadnými nehodami na dálnici D1 a rychlostní silnici R35 a je jisté, že duel v plánovaných 17:30 nezačne.



Vedení HC Mountfield věří, že se tým do ČEZ areny dostane do 18:30, kdy musí být vhozena úvodní buly. Pokud to Jihočeši nezvládnou, bude zápas kontumován.

Jihočeši přibližně 45 minut před plánovaným začátkem duelu v tiskové zprávě uvedli, že požádali Vítkovice o posunutí zápasu o hodinu.

Podle soutěžního a disciplinárního řádu na to mají v závažných případech právo, což ČTK potvrdil ředitel extraligy Stanislav Šulc. Pokud ale ani poté nebudou připraveni nastoupit, prohrají bez boje 0:5.

Podle dostupných informací byl tým Českých Budějovic v 17:00 asi 50 km od Ostravy.

Ostatní extraligové týmy podle všeho i přes problémy s počasím cestu na zápasy zvládly. Odložen už byl ale duel 49. kola první ligy mezi Olomoucí a Hradcem Králové. Hanáci o tom informovali na svém webu.

Podle posledních informací přímo ze stadionu by tým Českých Budějovic měl do vítkovické ČEZ arény dorazit včas. Jak potvrdil hlavní rozhodčí utkání Mikula,  zápas by měl začít v 18:15.

Jihočeši se podle představitelů klubu zdrželi kvůli nehodě, do Ostravy se tak museli dostat po vedlejších silnicích.

Jihočeský tým provázely na cestě do Ostravy problémy
Video se připravuje ...


Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
2
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud