14. dubna 2012 • 14:00

Vydělávají na věrných fanoušcích: Lístek na stání za 1250 kč

Autor: Patrik Vacek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obchodují s hokejovým srdcem lidí! Desítky překupníků v Brně se rozhodly lehce vydělat na fanoušcích Komety, kteří včera chtěli naživo sledovat domácí finálový zápas s Pardubicemi. (Domácí Brno vyhrálo 2:1). Blesk na vlastní pěst zjistil, že překupníci chtěli za jeden lístek až 1250 korun!



Foto 

Celá moravská metropole žije finálovým snem, ale ne každý si může užít báječnou atmosféru v Kajot Aréně na vlastní kůži. Hala pojme 7200 diváků, ale podle vedení klubu by se klidně zaplnil stadion s kapacitou přes 60 tisíc lidí!

Stovky fanoušků nocovaly dva dny před pokladnou, aby si zajistily lístky. Ten, kdo se takto neobětoval, musel sáhnout hluboko do kapsy a koupit si před utkáním vstupenky od překupníků, kteří byli na každém rohu nejen u haly, ale i na náměstí.

Radovan Somík se raduje, právě vstřelil první gól Pardubic.
Radovan Somík se raduje, právě vstřelil první gól Pardubic.

„Chceš lupen na stání? Ale jsem docela drahej!“ upozorňoval předem »obchodník«, v ruce se vstupenkou za 520 korun, kterou si sám ocenil na 1200 korun.

Když chtěl redaktor Blesku ještě jeden lístek navíc, překupník zašel za kamarádem a dohodl se s ním, o kolik lupeny napálí. „Hele, tak dva na stání za dva a půl. To by šlo, ne?“ zkoušel to chlapík s úsměvem na tváři.

Cena lístků se pohybovala v předprodeji od 520 do 690 korun. Na internetových aukcích se vyšplhala často až na 2500 korun za jeden.

Pokud má někdo žaludek na to, obírat ostatní, tak je hokejové finále skvělý prostředek k tomu, jak nejrychleji vydělat peníze.

Kolik stály vstupenky?

Lístek na stání (z pokladny) 520 Kč

Lístek na stání (od překupníků) 1250 kč

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud