20. dubna 2012 • 09:18

Děkovačka stříbrným hrdinům! Kometu čeká rozlučka na náměstí

Autor: jip
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přestože nedokázali zlatý sen naplnit, dostane se hokejistům Komety Brno královského poděkování. Dnes o půl šesté odpoledne je budou fanoušci očekávat na náměstí Svobody, kde jich víc než 10 tisíc sledovalo přenosy finálových zápasů.



Včera večer tam Brňané před velkými obrazovkami vydýchávali zklamání, když jejich tým podlehl Pardubicím v šestém finále 1:5 a celkově 2:4 na zápasy.

Dnes to ale bude zcela jistě oslava úspěchu. Kometa hrála play off v samostatné lize poprvé a hned má stříbro.
„Já doufám, že se tam všichni sejdeme, že nás všechny dokážou po Brně posbírat,“ usmíval se krátce po zápase útočník Tomáš Divíšek. Bylo jasné, že po opadnutí velkého napětí z play off půjdou hráči sezonu probrat.

„Půl šesté není úplně ideální čas, ale my to chceme s lidmi oslavit. To co předváděli bylo krásné. Musíme mít s sebou na oslavě mobily a pagery, abychom tam všichni přišli. Bylo to krásné, nevyšlo to až do konce, tak to zkusíme příští rok,“ říkal Divíšek.

Shodou okolností to bylo na náměstí Svobody, kde i hráči Komety během sezony snili o velkém úspěchu. „Během vánočních trhů jsme se tam dívali po lidech a říkali jsme si, že tohle město něco velkého potřebuje. A ono se to povedlo,“ připomínal veterán Róbert Petrovický.

Sezonu kvůli otřesu mozku nemohl dohrát, s týmem však žil až do konce. „Porážky k tomu patří. Sezona byla chvílemi těžká, ale ten závěr, to byla fantazie. Dnes to ještě nedoceníme, ještě budeme smutní. Ale až se s klukama uvidíme za deset dvacet nebo třicet let, bude na co vzpomínat,“ věřil.

Fanoušci Komety Brno, kteří sledovali poslední zápas letošní sezony a porážku svého týmu na velkoplošné obrazovce na náměstí Svobody v Brně.
Fanoušci Komety Brno, kteří sledovali poslední zápas letošní sezony a porážku svého týmu na velkoplošné obrazovce na náměstí Svobody v Brně.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud