4. října 2012 • 12:02

Fanoušci Kladna se lekli. Podle Vondráčkové lanaří Plekance bohatý Omsk

Autor: bke, ps
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zpěvačka Lucie Vondráčková dnes zveřenila na svém facebookovém profilu status, kde mluví o tom, že její manžel a slavný hokejista Tomáš Plekanec dostal nabídku z bohatého Omsku. On sám ale odmítá, že by z Kladna odešel. Pro vedoucí tým extraligy a jeho fanoušky by to byla velká rána.



Fanoušci Kladna dnes znejistěli, že by se mohl výrazně oslabit jejich tým, který až na první místo extraligy vytáhly zámořské posily v čele s Jaromírem Jágrem a Tomášem Plekancem.

"Tak nevím, co je lepší. Luxování malého nosu, kterému se to líbí asi jako mně celer v polívce, nebo krásná, ale daleká nabídka Omsku?" Takhle vypadal status Lucie Vondráčkové na facebooku.

Plekanec, jinak opora kanadského Montrealu Canadiens, válí v době výluky NHL po boku Jaromíra Jágra právě na Kladně. Nabídka Omsku ale podle všeho bude velmi lákavá.

"Ano, nabídku od Omsku jsem dostal," potvrdil Plekanec. "Ale nepůjdu tam. Šance je nula procent, takže nikdy. Není to pro mě ani žádné dilema." Jeho odhodlání zůstat v Kladně je tak zřejmě pevné, protože vedl Omsku odmítl i zájem Petrohradu.

Jaromír Jágr s Tomášem Plekancem (vpravo) se hokejem baví, stejně jako diváci
Jaromír Jágr s Tomášem Plekancem (vpravo) se hokejem baví, stejně jako diváci

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud