Zdeněk Janda
8. listopadu 2012 • 07:27

FOTOGALERIE: Slávisté fotili kalendář s odhalenými modelkami

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO+VIDEO | V minulosti už slávisté kalendář v odvážných pózách nafotili. Jenže u mužské části fanoušků to nebyl kdovíjaký trhák. Slavia tedy rozhodla: Povoláme modelky! A stalo se. Kolem hráčů se ovíjely atraktivní krásky a hokejisté měli co dělat, aby odhodili ostych...



Kapitán Petr Kadlec se postavil vedle modelky, která na sobě měla jen sukni a podprsenku. Fotografka křikla: „Teď se celý svlíkněte vy!“ Obránce, vyhlášený pohodář, se usmál.

Nakonec odhodil jen tričko a přitiskl se k černovlásce ještě víc. „Zuzo, zkus mu dát ruku na krk. A dělej, že ho chceš políbit!“ Kadlec, jakožto správný profesionál, držel. A plnil pokyny.

Drsní hokejisté i krásné dívky. Podívejte se, jak hokejisté Slavie fotili kalendář
Video se připravuje ...

„Docela jsem se přitom cítil dobře,“ pousmál se pak. A nebude mít doma problém, až přítelkyně ty fotografie uvidí? „Věřím, že to bude v pohodě. Je tolerantní.“

V roli herce byl i gólman Miroslav Kopřiva, jenž šel na řadu jako první. Chvíli trvalo, než se vše nachystalo, on trpělivě stál nachystaný s hokejovou brašnou.

Hlavně se nestyďte... Petr Kadlec při focení klubového kalendáře
Hlavně se nestyďte... Petr Kadlec při focení klubového kalendáře

„V brance se cítím líp, žádný model ze mě nebude. Ale chápu, že pro fanoušky je to dobrá věc,“ říkal slávistický brankář, který něco podobného už jednou zažil. Před dvěma lety po svatbě pózoval profesionálnímu fotografovi na ledové ploše se svou manželkou.

„Pak jsem čekal na další nabídky na focení, ale nic. Tak až teď,“ žertoval zkušený gólman.

Slávistické vedení věří, že tentokrát bude o kalendář mezi fanoušky velký zájem.

„Naposledy sice hráči ukázali svá svalnatá těla, ale to bylo lákavé hlavně pro ženy. Přeci jen ti chlapští příznivci by si asi něco takového na zeď doma nepověsili. Takže tentokrát jsme se pokusili to opepřit,“ vysvětlil Jakub Mezlík, tiskový mluvčí klubu.

A co víc – fanoušci pražského klubu budou mít možnost vidět na fotkách i „knírače.“ Všichni slávisté si totiž v rámci osvětové akce Movember nechávají narůst knír.

„Akorát škoda, že se k nám nepřidal Růža (kouč Vladimír Růžička). Přemlouval jsem ho, ale říkal, že knírku už měl v mládí dost. Škoda, ten jeho by stál za to!“ litoval Kadlec.

Na výsledek slávistického snažení v roli modelů se můžete těšit během prosince. Zatím si užijte ochutnávku v naší galerii!

Hlavně se nestyďte... Petr Kadlec při focení klubového kalendáře
Hlavně se nestyďte... Petr Kadlec při focení klubového kalendáře

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud