20. října 2013 • 19:18

VIDEO: Rozhodčí dostal na Slavii pukem do hlavy, z ledu ho vezli na nosítkách

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hrůzný moment! Hokej je drsná hra, při níž to někdy na vlastní kůži pociťují i rozhodčí. Přesně jako hlavní sudí Tomáš Horák, který v O2 Areně při zápase Slavia – Kladno inkasoval tvrdou ránu do oblasti obličeje nebo krku, dlouho byl ošetřovaný a nakonec ledovou plochu opustil na nosítkách. A všude okolo bylo spoustu krve...



MATCH OVERVIEW LEGACY
20. 10. • 17:00
HC Slavia Praha
HC Slavia Praha
1:0
ONLINE
20. října
17:00
Rytíři Kladno
Rytíři Kladno
Góly

Domácí: 32:32. Kolář

Hosté:

Sestavy

Domácí: Furch (Svoboda) – Štich, Wharton, Šenkeřík, Kolařík, Holub, Valach, Knot – Krenželok, Bednář, Kolář – Sklenář, V. Růžička, Žejdl – Poletín, Jelínek, Skokan – Doležal, Klhůfek, Micka

Hosté: Chábera (Cikánek) – Kaberle, D. Růžička, Doudera, Procházka, Jankovič, Majeský, Černošek – Eberle, Patera, Tenkrát – Rudovský, Dragoun, Treille – Havlíček, Kuchler, Dalecký – Machač, Lukáč, Strnad

Rozhodčí

Horák, Pešina – Frodl, Charvát

Stadion

Návštěva

3473 diváků

„Byl při vědomí, odvezli ho do nemocnice na Bulovku na vyšetření. Patrně otřes mozku, ale víc momentálně nevím,“ uvedl Jakub Mezlík, tiskový mluvčí Slavie.

Sudí inkasoval nešťastně ránu pukem od slávistického beka Šticha, jenž chtěl v oslabení odpálit puk. „Samozřejmě jsem to nechtěl udělat. Jen jsem to chtěl odpálit o mantinel, jak to vždycky dělám. Nekoukl jsem se a najednou tam byl rozhodčí a šlo mu to, bohužel, rovnou do hlavy,“ vykládal obrovitý slávistický zadák, s nímž tento moment při kladenské přesilovce očividně otřásl.

Zranění rozhodčího Tomáše Horáka
Video se připravuje ...

K rozhodčímu se ihned sklonili hráči, mezi nimi i domácí hvězda Jaroslav Bednář. Po chvilce přispěchal i Tomáš Vyskočil, slávistický lékař. Zbytek zápasu řídil pouze jeden hlavní sudí – Pešina.

„Když jsem to viděl, měl jsem strach. Hned jsem k němu jel a viděl jsem krev, tak jsem hned zavolal doktora. Jen doufám, že bude v pořádku a nebude mít žádné následky,“ vyprávěl Štich, jenž si ještě během dneška chce zjistit aktuální informace o tom, jak na tom sudí je.

„Kolikrát se to stane hráčům, teď, bohužel i rozhodčímu. Z pěti metrů dostal přímo do hlavy... Snad bude v pohodě, to je to hlavní,“ doufal po utkání obránce poraženého Kladna Tomáš Kaberle.

Zraněný hlavní rozhodčí Tomáš Horák opouští v doprovodu Jaroslava Bednáře po zásahu pukem ledovou plochu na nosítkách
Zraněný hlavní rozhodčí Tomáš Horák opouští v doprovodu Jaroslava Bednáře po zásahu pukem ledovou plochu na nosítkách

Jediný gól zápasu dal ve druhé třetině Kolář
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud