22. listopadu 2013 • 22:55

Čistý hit, řekl Gulaši o zákroku na veterána Pavla Pateru

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

EXKLUZIVNÍ VIDEO Má pověst hráče, který umí rozdávat „hity“ jako málokdo. A karlovarský obránce Michal Gulaši to ukázal i v zápase v Kladně, v němž jeho tým prohrál 0:3. Tentokrát si „podal“ kladenskou ikonu Pavla Pateru. Lídr týmu se po zákroku ve 38. minutě dlouho zvedal z ledu, na soupeře se z hlediště snášela zloba. Ale byl to čistý hit, takhle to posoudili i rozhodčí.



MATCH OVERVIEW LEGACY
22. 11. • 18:00
Rytíři Kladno
Rytíři Kladno
3:0
ONLINE
22. listopadu
18:00
HC Energie Karlovy Vary
HC Energie Karlovy Vary
Góly

Domácí: 12:21. Hlaváč, 28:04. Treille, 41:47. Dalecký

Hosté:

Sestavy

Domácí: Chábera (Cikánek) – Kaberle, Růžička, Procházka, Doudera, Majeský, P. Hořava, Kužel – M. Hořava, Patera, Tenkrát – Machač, Dragoun, Treille – Hlaváč, Dalecký, Bajaruns – Rudovský, Lukáč, Strnad – Šilhavý.

Hosté: Závorka (Habal) – Bičánek, Rýgl, Drtina, Rohan, Gulaši, Dresler, Schusser – Kytnár, Zaťovič, Pohl – Dlouhý, Vlach, Hovorka – Koblasa, Vachovec, Zucker – Doležal, Balán, Tomeček.

Rozhodčí

Jeřábek, Hrubý – Bádal, Pouzar

Stadion

ČEZ Stadion, Kladno

Návštěva

2847 diváků

Vše bylo v rámci pravidel, což musel uznat i Patera. „Bylo to čisté. Kdyby na mě vystrčil třeba loket, mohlo to mít nějaké následky. Ale takhle ne,“ okomentoval to kladenský veterán, který se po inkasované ráně dlouho zvedal na nohy. Ale potom zápas dohrál. „Na tom ledě jsem si tři čtyři vteřiny orazil a bylo to pak dobrý. Ale pecka to byla slušná“ pousmál se.

Michal Gulaši ostře atakoval Pavla Pateru
Video se připravuje ...

„Jsem přesvědčený o tom, že to byl absolutně čistý hit. Nic víc jsem v tom neviděl. Pavel Patera je hvězda, ale snažím se hrát na všechny stejně“ řekl k tomu i Gulaši, jenž je na dohrávání soubojů specialista.

Pateru přitom v předešlém domácím utkání podobně sestřelil i plzeňský drsňák Ryan Hollweg. Nemyslí si olympijský šampion z Nagana a čtyřnásobný mistr světa, že by k němu měli mít soupeři větší respekt? „Ne, vůbec ne. I ten Hollweg mě trefil čistě, to je hokej. To je úplně normální,“ říká.

Gulaši ale jinak moc důvodů k radosti neměl, jeho tým po bídném výkonu padnul 0:3. „Byla to bezmoc. Beznaděj. Bez šance vyhrát,“ smutnil Gulaši. Karlovy Vary prohrály sedm z posledních osmi utkání a propadají se ještě do hlubší deprese.

SESTŘIH: 23. kolo hokejové extraligy, Kladno - Karlovy Vary 3:0
Video se připravuje ...

„Byl to katastrofální výkon. Takhle nejde hrát, musíme s tím něco udělat! Takhle nelze hrát extraligu,“ láteřil nakvašený útočník Marek Hovorka, někdejší Kladeňák. Na svém bývalém domácím stadionu se ale zrovna nevytáhl. Stejně jako celý tým.

„Pokud nevyhráváme, nehrajeme dobře. Inkasujeme a náš výkon jde postupně dolů,“ přidal se i Jaromír Kverka, asistent karlovarského trenéra.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud