10. ledna 2014 • 17:13

Hecování před derby: Dvacka je na Spartu málo. Za rubly si Slavii nekoupíte

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

ONLINE 18:20 | Na dnešní hokejové derby jdou fanoušci Sparty a Slavia správně nabuzení. Přispěla k tomu i videa, které vyrobily před dnešním extraligovým šlágrem oba kluby. Lze věřit, že podobně žhavá nálada bude i dnes na ledě.



MATCH OVERVIEW LEGACY
10. 1. • 18:20
HC Sparta Praha
HC Sparta Praha
4:2
ONLINE
10. ledna
18:20
HC Slavia Praha
HC Slavia Praha
Góly

Domácí: 12:12. Kumstát, 26:45. Pech, 28:57. Buchtele, 47:53. Ton

Hosté: 03:39. Doležal J., 17:14. Stránský

Sestavy

Domácí: Pöpperle (Novotný) – Pilař, Krejčík, Sičák, Švrček, Philipp, Kubát, Polášek – Ton, Hlinka, Rolinek – Kumstát, Pech, Buchtele – Klimek, Přibyl, I. Rachůnek – Forman, Simon, T. Rachůnek. Trenér: Josef Jandač.

Hosté: Svoboda (Furch) – Kadlec, Holub, Kolařík, Wharton, Valach, Štich, Knot – Bednář, Žejdl, Tomica – Skokan, Růžička, Sklenář – Stránský, Jelínek, Doležal J.– Poletín, Klhůfek, Doležal T. Trenér: Vladimír Růžička.

Rozhodčí

Pešina, Turčan – Kostka, Flegl

Stadion

Tipsport Arena

Návštěva

11 146 diváků

První do „boje“ vytáhla Sparta. Na jejím videu si přichází fanoušek koupit lístek a na pokladně nabízí jen dvacetikorunu. To je cena, za kterou Slavia pustila fanoušky do O2 Areny na nedělní zápas s Třincem, když slavila dvacátou sezonu v extralize. Do vysočanské haly pak zavítala nadstandardní návštěva 11 tisíc diváků. Pokladní na Spartě však fanouška odmítá: „Pane, tady se hraje kvalitní hokej, tady lístky za dvacku nemáme.“

VIDEO | Sparta popichuje před derby Slavii

Slávistická odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. Ve videu přichází fanoušek v beranici do fanshopu Slavie a žádá o lístky na Spartu. A pokladní mu znovu oponuje: „Tady jste na Slavii. Nás si za rubly nekoupíte.“ Zjevně narážka na vlastníka Sparty, kterým je Sportovní holding Praha s ruskými akcionáři.

VIDEO | Slavia popichuje před derby Spartu

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud