29. května 2014 • 16:47

Hradec chce přetáhnout fanoušky. Nekoupíte si nás, vzkazují Pardubice

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kdo bude hokejovou jedničkou Východních Čech: Pardubice, nebo hradecký Mountfield? Boj mezi kluby, které dělí necelých dvacet kilometrů, vzplanul dlouho před úvodním buly nového ročníku extraligy. A hraje se o hodně, stálé fanoušky - permanentkáře.



Kauzu rozpoutal Hradec, když přislíbil fanouškům, kteří disponují loňskou permanentkou na Pardubice, že za ni dostanou při nákupu celosezonní vstupenky na domácí zápasy Mountfieldu slevu.

"Uvědomujeme si, že vzhledem k hektickému loňskému létu, kdy jsme sem stěhovali klub z Českých Budějovic, si někteří fandové z Hradce a blízkého okolí zakoupili před příchodem extraligy do města permanentní vstupenky do jiných extraligových klubů," vysvětlil jednání klubu na webu Mountfieldu generální manažer Aleš Kmoníček.

Odvážný krok zástupce Pardubic nepotěšil, reakce na sebe nenechala čekat. Video, ve kterém "perníkáři" velebí svou historii, dobyté tituly i nejlepší fanoušky v lize končí vtipným heslem. "Předlož loňskou permanentku na Mountfield a dostaneš 100 procent přirážku."

Zda byly v honbě na východočeského hokejového fanouška úspěšnější Pardubice nebo Hradec ukáže 19. září, kdy se oba rivalové v rámci 4. extraligového kola utkají v derby.

VIDEO: Podívejte se na vtipnou reakci Pardubic

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud