16. září 2014 • 23:11

Smolný Pletkův zápas. Sejmul spoluhráče, po faulu nedohrál

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Opravdu smolný zápas odehrál ve třetím kole hokejové extraligy plzeňský útočník Václav Pletka. V západočeském derby proti karlovarské Energii nejdříve nechtěně praštil svého spoluhráče Ondřeje Kratěnu hokejkou do obličeje, ve třetí třetině pak zápas nedohrál po nehezkém zákroku Radka Deyla.



MATCH OVERVIEW LEGACY
16. 9. • 18:20
HC Škoda Plzeň
HC Škoda Plzeň
2:1
ONLINE
16. září
18:20
HC Energie Karlovy Vary
HC Energie Karlovy Vary
Góly

Domácí: 27:52. Balej, 46:24. Kratěna

Hosté: 04:41. Pšurný

Sestavy

Domácí: Machovský (Mensator) – Pulpán, Kadlec, Jeřábek, Mozík, Moravčík, Kubka, Boháč, Sklenička – Pletka, Simon, Kratěna – Beran, Lev, Balej – Hollweg, T. Sýkora, M. Dvořák – Kubalík, Michel, Schleiss

Hosté: Habal (Závorka) – Sičák, Harant, Redlihs, J. Tomeček, Deyl, Šmach, T. Dvořák – Štals, Kverka, Duda – Vachovec, Balán, D. Hruška – Heizer, Skuhravý, V. Tomeček – Pšurný, R. Hruška, Koblasa – Gorčík

Rozhodčí

Pešina, Turčan – Brejcha, Suchánek

Stadion

ČEZ Aréna

Návštěva

4167 diváků

Na první letošní západočeské derby určitě nebude vzpomínat Václav Pletka zrovna v dobrém. Těsně před koncem první třetiny totiž neustál souboj v brankovišti karlovarského brankáře Habala. Když se snažil ubránit, trefil koncem hokejky do obličeje svého parťáka v modrobílém dresu Ondřeje Kratěnu.

Kratěnovi se naštěstí nic vážného nestalo, do druhé třetiny už normálně nastoupil. Ve 47. minutě utkání to byli navíc zrovna oni dva, kdo stáli za gólem, který znamenal výhru. Pletka si totiž připsal druhou asistenci u Kratěnova gólu.

Jenže smolný Pletkův zápas ještě nekončil. Tři minuty po rozhodujícím gólu udělal nešikovnou otočku u mantinelu a tvrdě narazil na karlovarského beka Radka Deyla. Od jeho těla se odrazil zpátky na mantinel a pak se sesunul bolestivě k zemi. Do utkání se už nevrátil.

Václav Pletka derby s Karlovými Vary po drsném vražení na mantinel nedohrál
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud