11. října 2014 • 09:42

Draisaitl po Mikušově zranění: Všichni jsou tu po*raní, chybí úcta!

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčí exkluzivně o Pastovi a kritice kouče: Tyhle věci nemám rád
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
VŠECHNA VIDEA ZDE

I když zákrok na obránce Petera Mikuše, jenž po hitu od slávisty Micky skončil s otřesem mozku a zlomeným nosem v nemocnici, neviděl, přesto byl hradecký kouč Peter Draisaitl po zápase se Slavií nazlobený. „Jsem tady v lize už tři roky a některým frajerům prostě chybí respekt a úcta ke hře!“ láteřil trenér, jenž ale svoje slova nechtěl vztahovat přímo k Mickovi.



„Kolik zákroků na kolena už jsem tady viděl… A takové špinavé hity! Málokdo je schopný se postavit k tvrdé hře, to jsou všichni posraní,“ dodal Draisaitl.

Potom opět zdůraznil, že inkriminovaný hit neviděl. Mluvil obecně. „Celkově jsou tady v lize věci, na které se nedá koukat. A je to hrozné. Mě to fakt sere,“ dodal kouč, jenž se nikdy neschovává za fráze a říká všechno na rovinu.

Až se na videu podívá na způsob, jakým Micka trefil Mikuše, možná bude mít další peprný komentář…

Tratoliště krve. Micka likvidačním zákrokem sestřelil hradeckého Mikuše
Video se připravuje ...


Výkon svého týmu v O2 Areně ho ale potěšil. „Musím složit kompliment všem hráčům. Pocitově se mi zdálo, že jsme měli většinu zápasu pod kontrolou,“ řekl o jednoznačném vítězství 5:1.

Hradec se tak dobře zmátořil po předešlé porážce, kterou utržil v Třinci. Tam padl 0:6. Proti Slavii se ale dokázal skvěle oklepat.

SESTŘIH: 10. kolo extraligy, Slavia - Hradec Králové 1:5
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud