Květoslav Šimek
28. listopadu 2014 • 12:18

Rivalita jde stranou. Zbyňo drž se, přejí Irglovi z rodných Vítkovic

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na ledě pro ně byl Zbyněk Irgl nepřítel číslo jedna. Protože dal při návratu z ruské KHL před mateřskými Vítkovicemi přednost konkurenčnímu Třinci. Zrádce! Patriot na odstřel! Po oficiálním oznámení zdravotních problémů elitního útočníka, kterého v pondělí čeká operace nádoru na ledvině, se okamžitě hromadí povzbudivé zprávy a přání i z rodných Vítkovic. „Rivalita jde stranou…Zbyňo drž se!!,“ píše jeden z fanoušků pod nickem Denis Vogt na facebookových stránkách Vítkovic.



Podporu Irglovi vyjadřují i extraligoví hokejisté. Olomoucký brankář Tomáš Vošvrda, který ve Vítkovicích v minulosti hrával, okamžitě reagoval na Twitteru: „100% podpora pro Zbyňu Irgla - drž se kamaráde,“ psal Vošvrda.

Znovu se ukázalo, jak jsou veškeré sportovní problémy a rivalita vůči „obyčejnému“ životu malicherné. Zášť a nepřátelství bylo ve vteřině smazáno.

„Brzké uzdravení přeji,“ psala Janka Dvorská na vítkovických stránkách. A ve stejném duchu se nesou i další příspěvky. „Jo chlape drž se a ať Ti dopadne dobře,“ doplňoval například Wenglorz Jan Hans. Irgla pochopitelně podpořil i jeho rodný klub.

Pokud chcete Zbyňka Irgla, který zítra oslaví 34 narozeniny, povzbudit, podpořit, či pozdravit i Vy, napište mu zprávu do diskuze pod článkem.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud