23. října 2015 • 22:20

Zákrok roku? Rittich jako HAŠEK! Klimkovi sebral jasný gól

Autor: asu
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tenhle borec baví. Gólman David Rittich je strůjcem skvělého vstupu Mladé Boleslavi do sezony, trenér Marián Jelínek o něm mluví dokonce jako o stálici. Není se co divit, i proti Spartě předváděl fantastické zákroky. Jeden z nich musí mířit rovnou do Zlaté helmy. Podívejte se, jakým způsobem zlikvidoval stoprocentní tutovku Lukáše Klimka. 



MATCH OVERVIEW LEGACY
23. 10. • 17:30
BK Mladá Boleslav
BK Mladá Boleslav
4:3
ONLINE
23. října
17:30
HC Sparta Praha
HC Sparta Praha
Góly

Domácí: 02:35. Výborný, 43:59. Voráček, 47:58. Stříteský, 63:22. Voráček

Hosté: 30:37. Kudrna, 39:34. Přibyl, 56:20. Buchtele

Sestavy

Domácí: Rittich (Řehoř) – Stříteský, Voráček, Trončinský, Holub, Ovčačík, Kučný – Jarůšek, Výborný, Pabiška – Lenc, Urban Pacovský – Klimenta, Hruška, Látal – Musil, Žejdl, Bárta

Hosté: Pöpperle (Lukáš) – Mikuš, Švrček, Polášek, Čajkovský, Hrbas, Barinka, Eminger – Kumstát, Pech, Sabolič – Buchtele, Hlinka, Přibyl – Klimek, Cingel, Hamilton – Forman, Černoch, Kudrna

Rozhodčí

Fraňo, Hejduk – Frodl, Kajínek

Stadion

ŠKOENERGO Aréna

Návštěva

4200 (vyprodáno) diváků

Prázdná brána, puk na brankovišti. Tohle měl být jistý gól, někteří sparťané už se možná radovali, domácí schovávali tvář do dlaní. Útočník Sparty Lukáš Klimek ale za stavu 2:3 stoprocentní šanci k nepochopení úplně všech promrhal. Rittich se vrhl celým tělem na brankovou čáru a fantastickým zákrokem zachránil Boleslav.

Brankář Rittich se vytáhl, parádním zákrokem zneškodnil Spartu
Video se připravuje ...

„Prázdná brána, gólman tam jen ležel s nataženou hokejkou,“ přehrával si Klimek po zápase neuvěřitelný moment. „Chtěl jsem vystřelit, ale puk se jen převalil do lapačky. Když jsem přijel na střídačku, zjistil jsem, že mám úplně prasklou lopatu na hokejce. Byla měkká, vůbec puk nešlo zvednout. Smůla,“ litoval Klimek.

„Už mi nezbývalo nic jiného než si tam lehnout. Myslím, že to to nebyl ani tak můj zákrok, jako jeho chyba, že to nezvedl. Asi si už myslel, že to tam dá a trefil mě někam do lokte,“ říkal pak Rittich skromně. Kapitán Boleslavi David Výborný měl ale zcela jiný názor: „Neskutečný zákrok! To byl gól do prázdné brány, podle mě zákrok roku,“ říkal.

SESTŘIH: Mladá Boleslav - Sparta 4:3
Video se připravuje ...

Útočník Brna Vojtěch Němec.
Útočník Brna Vojtěch Němec.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud