28. října 2016 • 12:00

EXTRAliga: První brněnská potupa, zvedající se Plzeň i šílený Ružička

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

V novém díle EXTRAligy se můžete podívat, co říkají hokejisté Komety na první porážku, či naopak na trápící se Plzeň, která se konečně začíná zvedat ze dna. "Myslím si, že to hlavně bylo o hlavách," nechal se slyšet plzeňský Lukáš Pulpán. Řeč bude také o nebezpečném faulu Štefana Ružičky.



V loňské sezoně hráli semifinále, letos se stihli podívat i na dno tabulky. Řeč je o hokejové Plzni, která se letos trápí. V hráčích je však nyní jiskřička naděje v lepší zítřky. V posledních dvou utkáních totiž dokázali porazit Třinec a Hradec Králové, díky čemuž se v tabulce posunuli na dvanácté místo.

Na opačné straně barikády sídlí brněnská Kometa. Jeden z největších favoritů na zisk titulu totiž v zatím posledním zápase ochutnal poprvé v sezoně prohru v základní hrací době, když nestačil na hradecký Mountfield.

Hodně nebezpečnou hrou předvedl v repríze posledního finále Štefan Ružička. Ten sekl protivníka holí do obličeje. "Kdyby to bylo níž, asi by mi usekl hlavu. Ať se podívá do zrcadla, jestli tohle myslel vážně," kroutil hlavou liberecký útočník Lukáš Vantuch.

EXTRAliga: Jak chutná porážka, Plzeň se zvedá a zkrat Ružičky
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud