Květoslav Šimek
20. prosince 2016 • 17:35

Oceláři vyřešili, co s Polanským. Míří na hostování do Švýcarska

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jiří Polanský (35) odchází z Třince na hostování do druholigového švýcarského Oltenu. Se zástupci klubu se dohodl na hostování do konce sezony. „Chtějí postoupit do první ligy,“ informoval sportovní manažer Ocelářů Jan Peterek.



Jiří Polanský ztratil místo v týmu Ocelářů poté, co veřejně vystoupil proti přístupu trenéra Vladimíra Kýhose. Polanský byl dva zápasy mimo sestavu a ozval se, že k tomu trenéra nevedly hokejové, ale osobní důvody. Následně se s klubem dohodl na tom, že spor vyřeší odchodem na hostování do jiného týmu.

Zájem o Polanského byl i z extraligy. Pětatřicetiletý útočník si ovšem nakonec vybral švýcarský Olten. I proto, že v zahraničí, kromě roční epizody v Žilině, nikdy dřív nehrál. Hostování vyřizoval hokejový agent Vladimír Vůjtek mladší.

Olten je aktuálně čtvrtý ve druhé švýcarské lize. V týmu jsou dva kanadští hokejisté, obránce Feser a útočník Gedig. Polanský by měl týmu pomoct k postupu mezi elitu. „Švýcaři chtějí postoupit, mají ambice, i to byla pro Jirku výzva,“ dodal manažer Jan Peterek.

Karlovy Vary - Třinec: Jiří Polanský se trefil do prázdné a stvrdil výhru hostů, 0:3
Video se připravuje ...

Jiří Polanský je ikonou Třince, kde bude hrát do konce sezony?
Jiří Polanský je ikonou Třince, kde bude hrát do konce sezony?

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud