16. dubna 2018 • 04:40

Zklamaný Jágr po kruté ztrátě s Karlovými Vary: Cítím velkou bezmoc

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už z dálky bylo vidět, jak ho infarktový závěr na střídačce pohltil. Gestikuloval, v jednu chvíli si schoval hlavu do dlaní. Byl plný emocí. I po zápase. Jeho Kladno prohrálo s Karlovými Vary po nájezdech, vyrovnávací gól inkasovalo 16 vteřin před koncem. Po vhazování, které nebylo zahrané v souladu s pravidly. „V tuhle chvíli cítím velkou beznaděj. A bezmoc,“ vykládal tiše v kabině.



Barážové drama napíše ještě tři dějství. Kladno mělo včera tři body nadosah. Možnost urvat ve vyrovnané tabulce první místo. A vysněný návrat mezi elitu se mohl zas o chlup přiblížit.

O to hůř se nejenom hráčům, ale i majiteli vstřebával konečný výsledek. 1:2 po nájezdech. Klíčový vyrovnávací gól totiž přišel poté, co karlovarský kapitán Václav Skuhravý po buly nezahrál puk holí, ale bruslí. Což prokázaly i televizní záběry.

Ihned po vhazování na to klepáním hokejek upozorňovali kladenští hráči ze střídačky. Marné byly rovněž následné protesty na ledě. Jágr rezignovaně mávl rukou.

„Je to bezmoc. V tuhle chvíli cítím velkou beznaděj. Tenhle moment může rozhodnout o celé sezoně…“ smutně vykládal Jaromír Jágr v kabině pro iSport.cz. „Hrozně mě to štve. Zase na druhý straně třeba se to mělo stát, aby se nám to vrátilo jinak. Ale momentálně jsem z toho hodně špatnej.“

Mluvil pomalu. Bylo na něm vidět to zklamání. Kladno se rvalo ze všech sil. A šestnáct vteřin je dělilo od tří bodů. „Člověk se o něco snaží, udělá pro to maximum. A pak tohle…“ nedořekl.

Nemůže kvůli zranění pomoct týmu na ledě. Takže rozšířil realizační tým na střídačce. A i když několikrát prohlásil, že je to dobré v tom, že se neunaví tak jako na ledě, po včerejším zápase vypadal, že si střihnul hned dvě partie za sebou. Tak moc ho to emočně vyčerpalo.

Do vyrovnané tabulky si Rytíři připsali bod. Mají stejně bodů jako Jihlava (13), Litvínov má o jeden méně. Takže to budou ještě nervy až do konce.

Také karlovarští včera prožili moment, který těžko vydýchávali. Při kladenském gólu totiž zůstal za brankou ležet po zákroku obránce Michal Plutnar, sudí nechali hru běžet dál. A při dohrávané akci se trefil Tomáš Redlich. „Bylo to hodně nepříjemné, protože jsme byli v tu chvíli ve čtyřech. Možná nás to nakoplo, ale i kdyby tam nebyl tenhle moment, stejně bychom všechno vrhli do útoku. A naštěstí nám to tam padlo,“ říkal kapitán Václav Skuhravý.

Baráž má na programu poslední týden. Nervy jsou na pochodu. Jde o všechno.

Kladno - Karlovy Vary: Vyrovnáno v samotném závěru! Beránek dorazil kotouč za Cikánkova záda, 1:1
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 54:34. Redlich

Hosté: 59:44. O. Beránek, . Skuhravý

Sestavy

Domácí: Cikánek (Kopřiva) – Zelingr, Štich (A), Svedlund, Repe, Kehar, Lenďák, F. Matula – Redlich, T. Kaut, Kružík – J. Kloz, Kubík, D. Tůma (C) – M. Hořava, Machač, Zikmund – J. Strnad, R. Přikryl, Pekr (A).

Hosté: Závorka (F. Novotný) – Podlipnik, Šafář, M. Rohan (A), Plutnar, Krejčí, Kovačevič, Šik – T. Rachůnek, Balán (A), Flek – O. Beránek, Gríger, Kohout – A. Rulík, Skuhravý (C), Vachovec – Vrdlovec, Kverka, Stloukal.

Rozhodčí

Hejduk, Lacina – Barvíř, Blümel

Stadion

ČEZ stadion, Kladno

TABULKA BARÁŽE:

Z V VP PP P Skóre B
1. Litvínov 12 5 2 1 4 27:27 20
2. K. Vary 12 4 3 2 3 30:24 20
3. Jihlava 12 5 1 2 4 29:25 19
4. Kladno 12 4 0 1 7 17:27 13

Kladno - Karlovy Vary: Po zákroku zůstal Závorka klečet na ledě s rozseklým obočím
Video se připravuje ...

Kladno - Karlovy Vary: Plutnar po tvrdém střetu zůstal ležet za bránou, Redlich poslal Kladno do vedení, 1:0
Video se připravuje ...

Kladno - Karlovy Vary: Stloukal schytal ránu pukem od Podlipnika a za pomoci doktora zamířil na střídačku
Video se připravuje ...

Kladno - Karlovy Vary: To byla šance! Kotouč se pohyboval před brankovištěm, nakonec skončil v lapačce kladenského gólmana
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video

Kladno - Karlovy Vary: O vítězství hostů rozhodl v samostatných nájezdech Skuhravý, 1:2
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud