26. srpna 2019 • 18:58

Ďaloga se vrací do Sparty. Zatím podepsal smlouvu jen na úvod sezony

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na začátku nové sezony doplní tým hokejistů pražské Sparty slovenský obránce Marek Ďaloga. Třicetiletý zadák už ve Spartě hrál v sezoně 2014/15 a pražskému klubu vypomohl také na konci ročníku 2017/18. Tentokrát podepsal krátkodobou smlouvu na šest týdnů.



„Během přípravy se nám zranili tři obránci, třeba Tomáš Pavelka nestihl žádný přípravný zápas. Naskytla se nám příležitost přivést nadstandardního obránce, který tu už navíc v minulosti působil,“ uvedl na webu Sparty sportovní ředitel Petr Ton.

Slovenského reprezentanta, který v minulé sezoně hrál ve Švédsku za Moru, ocenil za umění podpořit ofenzivu, výbornou střelu a rychlost. „Prozatím jsme se domluvili na krátkodobém šestitýdenním kontraktu na deset zápasů, během té doby se budeme spolu bavit, co dál. Můžeme se sice spolehnout i na naše mladé kluky, na druhou stranu hrajeme na začátku sezony většinu zápasů na venkovních kluzištích a zkušený obránce jako Marek Ďaloga pro nás bude velká posila,“ dodal Ton.

Ďaloga přivítal možnost návratu do známého prostředí. „Spartě bych moc rád pomohl v těžkém začátku sezony. Těším se i na sparťanské fanoušky, na které jsem v zahraničí rád vzpomínal,“ řekl slovenský bek, který hrál i v KHL za Slovan, Kazaň a Kunlun.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud